Prettig bedrijf om zaken mee te doen. Product was goed verpakt. Snelle bezorging.

• Ik ben: Eerste keer klant

Bestelling snel afgeleverd op overeengekomen datum. Door bezorgdienst niet netjes, maar na klacht daarover bij Drankdozijn, wiens schuld dit niet was, keurig afgewerkt met excuses en waardebon!

Great service

Fast delivery, very good packaging. Will definitely order again with them.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Goede snelle levering tegen een scherpe prijs

Altijd een tevreden levering

• Ik ben: Vaker klant geweest

Al jaren bestel ik bij drankdozijn. Prima prijzen en prima service

Probleemloos !!!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Goedkope sterkedrank, matige keuze in wijnen

Bestellen, betalen en bezorgen verloopt gesmeerd. De keuze in wijnen valt me tegen. Goede middenklassers, allemansvriend, maar geen toppers.

• Ik ben: Vaker klant geweest

lekkerste dry gin zonder alcohol voor de beste prijs!

Waarom moeten alkoholloze artikelen duurder zijn dan de oorspronkelijke?

Snel en goed

De bestelde drank wordt snel geleverd en keurig verpakt zodat de flessen heel blijven.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snel bezorgd, degelijke verpakking, beste aanbiedingsprijs

Bezorging de volgende dag. Verpakking in goede kwaliteit doos, stootvast Vaak de voordeligste aanbieding

• Ik ben: Vaker klant geweest

Tevreden, voldeed aan mijn verwachtingen

Goede communicatie, ophalen bij een afhaapunt is ook mogelijk.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snelle levering en keurig verpakt.

Dit was mijn eerste bestelling en zeker niet mijn laatste. Zeer snelle levering voor een zeer redelijke prijs.

Uitstekende service

• Ik ben: Vaker klant geweest

Goede prijs en snelle, nette bezorging. Wel even issues met PostNL maar fantastisch opgepakt door klantenservice van DrankDozijn. Ik kom zeker terug als klant.

• Ik ben: Eerste keer klant

Zeer ruime keus, goede prijzen.

Nog geen slechte ervaring gehad met dit bedrijf. Bestelling komt altijd zeer goed verpakt in goede staat aan, en de bestelling klopt ook altijd perfect. Zeer ruime keus in dranken, en erg voordelig. Enige minpuntje is dat ze hun pakketten versturen met PostNL, een bedrijf dat hun bezorgers (er is maar één woord voor) schandalig behandelt. Als ze voortaan zaken gaan doen met een fatsoenlijk bedrijf als FedEx of UPS (DHL was ook goed, maar die gaan inmiddels PostNL achterna) dan geef ik de volle 5 sterren.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Voordelig en snel bezorgd.

Zie hierboven!

Ruim aanbod, snelle levering

De verschillende dranken zijn makkelijk op de website te vinden. Er zijn voldoende filters om snel te kunnen selecteren. Het bestelformulier laat zich gemakkelijk invullen. Na betaling wordt meestal de volgende dag al geleverd in een deugdelijke verpakking. Jammer is alleen dat er nogal eens specifieke merken niet voorradig zijn. Die zou je dan eigenlijk ook van de website moeten halen, al was het maar tijdelijk.

fantastisch

alles netjes op tijd

• Ik ben: Vaker klant geweest

Ontzettend snelle levering voor een scherpe prijs ook naar Duitsland

Ik bestel al best lang bij hun. Altijd goed geprijsd en betrouwbare kwaliteit

• Ik ben: Vaker klant geweest

Genoeg keus, en altyd vrij snel in huis

Genoeg keus en altyd leuke aanbiedingen

Beschadigd

2 verpakkingen zijn beschadigd deze waren eigenlijk voor een verzameling

• Ik ben: Vaker klant geweest

Vrijwel altijd de dag na bestelling geleverd

Altijd goed verpakt, en vlot bezorgd

• Ik ben: Vaker klant geweest

In de avond besteld, echt de volgende dag geleverd!

• Ik ben: Eerste keer klant

Wat niet in voorraad is ook niet op de site zetten

Wat er wel is is prima en service ook maar het is heel frustrerend om flessen met foto’s op de site te zien die je niet kan bestellen

• Ik ben: Vaker klant geweest

Makkelijk te bestellen en correcte bezorging. Wat ik verveld vind is de extra zak met purschuim bovenop de flessen. Overbodig en slecht voor het milieu en extra belasting/lomp enorm in afvalcontainer, NIET MEER DOEN!

Fijne en snelle levering

Top bedrijf