Drank dozijn Is Da Bomb!

Product zoals omschreven,goedkoopste prijs en supersnelle verzending! Hoogst aanbevolen!

Wauw!

Verplicht veld?

• Ik ben: Eerste keer klant

Super gemakkelijk tegen mooie prijzen.

Dat zeg ik!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snelle levering en super service !

Groot assortiment en snelle levering!

• Ik ben: Vaker klant geweest

TOP: van site tot in het glas!

Bij dit bedrijf klopt alles: prijs, kwaliteit, levering. PERFECT!

altijd snel en correct

groot assortiment

Altijd goede aanbiedingen

Zeer tevreden , en altijd snel

• Ik ben: Vaker klant geweest

Zeer tevreden over drankdozijn!

Drankdozijn heeft genoeg keuze en heeft zeer goed geprijste artikelen. Bestel met regelmaat een rum waar je naar op zoek moet en eenmaal gevonden stukken duurder dan bij drankdozijn.......zoek nu dus al een tijdje niet meer. Levering gebeurd snel en mocht je een vraag hebben zijn ze goed te bereiken. Proost!!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snelle levering en altijd keurig en netjes verpakt. Wil niks anders geen gesleep gewoon lekker thuis bezorgd

• Ik ben: Vaker klant geweest

Uitstekende levering en verrassende aanbieding

Bij bestellong bleek dat mijn bestelde prodict in combinatie aanzienlijk goedkoper werd.

• Ik ben: Eerste keer klant

De eerste bestelling is dankzij post.nl niet goed gegaan. Maar Ghyslaine heeft het perfect opgelost. Top Ghyslaine.

• Ik ben: Eerste keer klant

Precies volgens bestelling en ook goede levering

snel geleverd

prima levering

Veel keuze en snelle en nette levering

Veel keuze en snelle en nette levering

• Ik ben: Eerste keer klant

Levering zag er prima uit, alleen PostNL kan waarschijnlijk niet goed lezen.

prima levering, alleen moesten we het ophalen bij een PostNL punt omdat de bezorger een gesloten deur vond met daarop de melding dat we 15 meter om de hoek in de andere ruimte aan het werk zijn en dat daar dus alles kan worden afgeleverd; beetje jammer.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Zoals we dat gewend zijn; snelle service en uitstekende verpakking.

100% betrouwbaar

Fantastische service! erg klantvriendelijk, denken heel goed met de klant mee en als er iets mis gaat is het in no time opgelost. Ben helemaal fan van jullie!

Snel, uitgebreid en voordelig

Bestellingen worden keurig op tijd geleverd, super keuze en toffe aanbiedingen

• Ik ben: Vaker klant geweest

Zeer goede prijs en snelle service!

Prima geregeld

Onze eerste bestelling is fout gegaan maar Ghyslaine heeft het perfect opgelost voor ons. Ze heeft zelfs nog een leuke attentie nagestuurd. Dan doe je het als bedrijf goed en heb je onze gunfactor. Dus gisteren weer een bestelling geplaatst. Perfect gegaan en verpakt.

• Ik ben: Eerste keer klant

Er was bij mijn eerste bestelling iets fout gegaan. Ghyslaine heeft dit perfect voor ons opgelost. Ook heeft ze nog een leuke attentie gestuurd. Dan doe je het als bedrijf goed. Omdat ze mijn gunfactor hebben, gelijk weer besteld. Aanrader!

Genoeg keuze mogelijkheden

Super fijn om te bestellen tegen een degelijke prijs, en snelle levering.

Heerlijke wijnen

4 heerlijke wijnen die exact smaken volgens omschrijving. Echt alle 4 top wijnen voor een schappelijke prijs. Aanrader!!!

Goede klantenservice

1 van de flessen van de bestelling was verkeerd. De bestelling was voor vaderdag dus had de fles de volgende dag alsnog nodig. Na contact opnemen kreeg ik meteen reactie en kreeg ik de fles alsnog optijd. De verkeerde fles mocht ik gratis houden. Top service!

• Ik ben: N.v.t.

12 Kombuisweg