Heldere site. Snelle levering

Positief

• Ik ben: Vaker klant geweest

Mijn eerste ervaring met RUM was fantastisch

Als verstokte Whisky drinker zag ik een aanbieding van een Rum die me wel aansprak. Een rum die zowel op PX vaten als op Sherry vaten was gelagerd. Dos Maderas triple aged 5+5. Het resultaat is geweldig. Wat een reuk en smaak. Ik ben om en zal zeker vaker ook neuzen tussen de Rums.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Ruime keuze, vriendelijk geprijsd, eenvoudig bestelproces, vlotte levering, kortom: Top!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Scherpe prijzen, ruim assortiment en snelle levering!

Drankdozijn heeft een groot assortiment, tegen een scherpe prijs. Daarnaast snel geleverd op een plaats en tijd waar het jou uitkomt. Dikke prima dus!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Jullie leveren binnen 1 dag! De drank is altijd goed verpakt!

Prima, snelle levering

Idem

• Ik ben: Eerste keer klant

Prijs kwaliteit en service zijn goed. Uitstekende keus in kwaliteit en diversiteit

Voor herhaling vatbaar

Mijn bestelling ( Talisker Distillers Edition) was erg makkelijk door de duidelijke webshop. Het pakket werd erg snel bezorgd en de verpakking was zeer goed en veilig. Zelf persoonlijk koop ik mn whisky's het liefst in een winkel in de stad waar ik woon, dit is een zeer goed alternatief voor als ik een whisky niet kan kopen bij de slijterij.

• Ik ben: Eerste keer klant

Goeie drank voor zachte prijs

Zeer tevreden al jaren.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snelle levering en goed verpakt, altijd super tevreden

Goede en snelle service

Heel tevreden

Goede webshop,duidelijk,makkelijk,goedkoop en prima service!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Als zzper bestel ik regelmatig een mooie fles whisky als relatiegeschenk bij drankdozijn. Altijd een goede omschrijving zodat je weet wat je geeft in een mooie verpakking. Drankdozijn levert altijd snel met rekening in de mail voor de administratie. Opdrachtgevers blij, ik blij.. Top! Fijn zaken doen.

100% tevreden

Ben al jaren klant en is pas keer fout gegaan en dat is uiterst correct afgehandeld vandaar 100% tevreden!!!!!!!!!!!!!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Trouwe klant al lange tijd, goede service goede verpakking

top

• Ik ben: Vaker klant geweest

Verkeerde levering maar top afgehandeld

In de levering zat een verkeerde fles. In het weekend een mail hier over gestuurd en maandagochtend al een bericht dat de juiste fles opgestuurd zou worden en de verkeerde fles niet terug zou hoeven. Goed en snel opgelost!

Snel!

als altijd: snelle levering, ook van ongebruikelijke merken!

Top bezorging.

Dag na eenvoudig te plaatsen bestelling geleverd in een mooie, stevige doos. Goede prijzen.

Altijd goed

Leuke aanbiedingen ,snelle levering, groot assortiment. Ga zo door!

Altijd goed

Leuke aanbiedingen ,snelle levering, groot assortiment. Ga zo door!

Snel en goed.

Snelle en goede verzorging van een prima product voor een goede prijs.

Mooi overzichtelijk.

Een fijne webshop met prima filtergemak. Inhoudelijk prima assortiment en direct zichtbaar of het op voorraad is. Ook mooie akties met prima korting.

Prima winkel

Alles wordt goed verpakt en verstuurd

12 Kombuisweg

Amsterdam 1041 AW