Snelle levering, uitstekende service

De bestelling kon niet direct geheel geleverd worden, kreeg per ommegaande per mail een voorstel om het op te lossen. Volgens afspraak werd het restant van de bestelling een paar dagen later geleverd.

perfect

snel en goedverpact verzonden

• Ik ben: Vaker klant geweest

Ben altijd een tevrede klant geweest

Goede service met een goede product prijs

Snel, compleet, op tijd

Snel compleet en op tijd bezorgd. Goed ingepakt als altijd. Prijzen niet meer zo concurrent als voorheen.

Snelle levering, goede prijs/prestatie

Snelle levering, goede prijs/prestatie

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snelle en goede service. Helemaal tevreden

Goed ervaring, voor herhaling vatbaar.

betrouwbare accurate webwinkel.

bestellingen worden altijd keurig de volgende dag geleverd. de enige webwinkel waar nog nooit iets is misgegaan. top.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Een aanwinst voor de drankliefhebbers!

Wij (vooral mijn man) is heel blij met jullie, hij als Whisky drinker. Ik zou wel bijvoorbeeld wel nog een stukje klantvriendelijker vinden, als je een soort VIP pas kunt ontvangen? Meer omdat wij iedere maand minimaal 4 tot 5 fles flessen Whisky's afnemen. Dat maakt het nog aantrekkelijker dan ook om meer flessen te bestellen, vind ik? Het is maar een tip! Groetjes vanuit Montfoort!

Heel goed!

Prijs versus kwaliteit is heel goed en de levering is supersnel

• Ik ben: Vaker klant geweest

Besteld en geleverd, dus prima

Was gewoon wat je ervan verwacht. Je bestelt, betaalt, ontvangt.

• Ik ben: Eerste keer klant

Snelle en goed verpakte levering

Al vaker hier besteld, mede door de nette verpakkingsmaterialen en het veelzijdige aanbod met scherpe prijzen. Wederom een mooie fles rum gevonden (zacapa 23) welke voor een zeer scherp prijsje werd aangeboden. Dat kon ik niet laten staan :)

• Ik ben: Vaker klant geweest

Goede service en goede prijs

Snel en makkelijk bestellen. Snelle levering in een goede verpakking.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snelle levering, goedkoop, nog goedkoper dan andere winkels en de smaak die ik wou hebben was er en andere winkels konden het pas veel later geleverd krijgen.

Goed geregeld

1 nadeel te hoog eindbedrag om gratis verzending te verkrijgen

Super service

Van begin tot eind superservice. Ik wilde flesje Ardbeg whisky bestellen om cadeau te geven en die moest ik voor een bepaalde dag hebben. Ik werd supergoed geholpen door de telefonische helpdesk en mij werd verzekerd, dat de fles op voorraad was en dat ik de fles de volgende dag binnen zou hebben. En dat was dus inderdaad het geval, dankjewel!

• Ik ben: Eerste keer klant

Prima webshop om drank te kopen

Goede prijzen, leuke aanbiedingen. Uitstekende verpakking en prima klantenservice.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Het bestelde snel en goed bezorgd

De fles Metaxa reserve goed verpakt en op tijd bezorgd zoals aangegeven werd.

Zeer goed bevallen

Makkelijk bestellen via de site en snel en professioneel verzonden

Goed en snel geleverd

Heerlijke rum , goed en snel geleverd

• Ik ben: Eerste keer klant

Snelle levering en heerlijk drankje

gewoon prima geregeld

al jaren super !

• Ik ben: Vaker klant geweest

Prima service, snel geleverd tegen een nette prijs

Weinig aan toe te voegen, op 1 ding na: vond de verpakking buitengaats groot: 6 flessen in doos voor 24

• Ik ben: Eerste keer klant

Uitgebreide sortering veel prijsklassen en correcte bezorging.

Ruime keuze uit voorradige flessen. Bezorging moest op een gewenst moment plaats vinden in Brussel en dat ging helemaal goed

Altijd goed

Drankdozijn heeft altijd prima rum in de collectie. Snelle levering, goeie prijs, goeie communicatie. Altijd goed en dat is fijn!

12 Kombuisweg

Amsterdam 1041 AW