Tevreden

Tevreden..goeie service

• Ik ben: Vaker klant geweest

Vaak snel geleverd, ruime keuze in producten.

Ruime keuze in producten en snelle levering. Filter systeem van de site kan iets beter, iets meer opties bij het selecteren van de whisky kan handig zijn

Goedkoop en snel

Snelle levering. Dranken en siropen veel goedkoper als op andere plekken. Dus goede service. Alleen geen id gecontroleerd, niet erg, ik ben boven de 18 dus zit goed, maar werd alleen gevraagd ‘wat is je geboortedatum?’

Snelle levering. Altijd correct afgehandeld

Superfijne webshop. Veel keuze en een stuk goedkoper dan in de winkel Snelle levering. Altijd correct afgehandeld

• Ik ben: Vaker klant geweest

De bestelling niet op afspraak

Is al paar keer voorgekomen dat de bestelling er niet is op de afgesproken datum. Heb je vanalles geregeld dat er iemand thuis is op die datum, krijg je op dezelfde dag te horen we komen morgen .

Ruime keuze, snel geleverd

Op zoek naar een lekker likeurtje. Gevonden bij Drankdozijn, zeer ruime keuze tegen een gunstige prijs.

Vlot en netjes verpakt

Heel makkelijk om iets te bestellen, de volgende dag wordt het keurig bezorgd

Helemaal goed

Helemaal top

Alles keurig netjes geregeld goeie verzendingsverpakking en keurig netjes op tijd

Bestellen en goede service

Ik bestel en krijg direct een bericht wanneer de bestelling bezorgt gaat worden. Ik ben erg tevreden.

Goede service en prijs

Prijs is goed en pakket heb je snel thuis

al jarenlang mijn drankwinkel nr. 1

prima service, scherpe prijzen, nog nooit klachten gehad (al bijna tien jaar klant)

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snelle bezorging, maar ondanks dat ik thuis was toch bezorgd bij de buren

Ondanks dat voor de levering een legitimatie wordt gevraagd (dat wordt tenminste aangegeven) en dat de levering uitsluitend zou moeten worden gedaan op het aangegeven adres, werd er gewoon bij de buren afgeleverd, terwijl ik gewoon thuis was en de bel het deed.

Goedkoop en snelle levering

Goedkoop en snelle levering.

• Ik ben: Vaker klant geweest

snelle levering, mooi assortiment tegen betaalbare prijzen

Goede service, snelle levering mooi en breed assortiment.

Famous Grouce flessen onbruikbaar

In de flessen Famous Grouce Whisky, per stuk verpakt in een kartonnen doos, zit in de hals een plastic schenktuit. Vervelend want wij werken met een drank-dispenser die in de flessenhals wordt gedrukt, met deze constructie kan dat dus niet. Bij één fles heb ik gepoogd om die plastic schenktuit te verwijderen hetgeen resulteerde in allerlei plastic splintertjes in de drank. Dus ik heb de drank goed moeten zeven. De overige flessen heb ik helaas allemaal handmatig moeten overschenken in andere flessen. Zeer irritant, alsof ik niets anders te doen heb. Als deze flessen, met die onbruikbare schenktuit in de hals, de nieuwe verpakking is van FG, dan verneem ik dat graag asap zodat ik op zoek kan gaan naar een andere leverancier of whisky.

Gewoon altijd goed

Goede duidelijke website met goede aanbiedingen. Levering altijd op tijd en perfect verpakt.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Met deze aankoop niet tevreden

Ik kreeg niet de betreffende Sancerre die de naam wel had van de Sancerre die ik zocht

• Ik ben: Vaker klant geweest

Makkelijk zoeken en bestellen.

Het zoeken en bestelling gaat eenvoudig. De bestelling wordt snel geleverd in een stevige verpakking.

snelle en nette levering

snelle levering, alles keurig verpakt.

ok

ok

• Ik ben: Vaker klant geweest

Nette prijs, snel en goed verpakt

De aangeboden dranken worden veelal goedkoper aangeboden dan bij de gemiddelde slijter. Bezorgkosten vervallen helaas alleen bij grotere bestellingen. Bestelling wordt supersnel geleverd in sterke dozen.

Helemaal top

Keurig geregeld

Snelle verzending

Snelle verzending en hele mooie prijzen

• Ik ben: Vaker klant geweest

Great service and fast delivery

A lot of products variety and good payment system with fast delivery.

12 Kombuisweg

Amsterdam 1041 AW