Mooie site

Groot arsortiement

Prima drankwinkel, alleen...

Als Hollander ben je op zoek naar korting. Drank dozijn voorziet daar ook keurig in. Als je echter kado bonnen inwisselt, is het nog wel een beetje lastig, je bestelling wordt dan ogenschijnlijk afgekeurd nadat er wel een restbedrag van je rekening is afgeschreven. Telefoontje met de helpdesk geeft duidelijk, maar daarin ligt nog een kans het bestelproces te finetunen. Verder prima dranken voor een prima prijs.

Ruime keuze, handige website, snel geleverd in handige doos

Ruime keuze, handige website, snel geleverd in handige doos

• Ik ben: Vaker klant geweest

Zeer ruime keus; perfecte prijs/kwaliteit en correcte levering

Goede website met uitstekende overzicht op het ruime assortiment. Goede priojs/kwaliteit verhouding met snelle, betrouwbare levering en service. Dikke 10

Goede prijs, snelle levering

Altijd snel geleverd en meestal nergens goedkoper.

Heerlijk

Snel en goedkoop.

De prijs van de bestelling was laag en binnen een dag was mijn bestelling binnen.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Top bedrijf echt kan niet anders zeggen

Goeie prijs snelle levering helemaal tevreden

Goede en snelle levering

Bestellingen worden goed en netjes en op tijd geleverd

Prima winkel

Enorme selectie, ook van wat obscuurdere dranken, mooie aanbiedingen, scherp aan de prijs, snel en accuraat geleverd. Alleen jammer van die enorme dozen, te goed om weg te doen, te groot om te bewaren. Doe daar wat aan, Drankdozijn!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Kleinehapering bij mijn betaling via mastercard. Bestelling leek afgekeurd maar betaling wel afgeschreven) Gemaild en keurig opgelost.. snelle reactie.

Goede ervaring. Veel besteld ivm feestje. Goede klantenservice van gisellene

Gewoon goed

Netjes op tijd en tegen concurrerende prijs

• Ik ben: Vaker klant geweest

Alles was perfect in orde

Goede ervaringen zeker voor herhaling

• Ik ben: Vaker klant geweest

Goede produkten en alles wordt volgens afspraak geleverd.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Weer een leuke lekkere score

Schotse nectar en Italiaanse wijn, wat kan er foute gaan. Mooie aanvulling en veel drinkgenot. Altijd wel wat leuks te vinden. Top zaak

Snelle levering, goede service

Voor een feestje meerdere dozen besteld, snel geleverd, geen gesjouw, top!

Heel goed.

Je moet helaas vooruit betalen maar wij doen dat nu al heel lang en het gaat altijd goed. Een probleem vind ik dat ze geen dozen hebben voor 6 flessen. Want wij wonen in een kleine senioren woning en die grote doos dat vind ik wel een probleem. Ze moeten dozen voor 6 en 12 flessen maken. Verder heel tevreden maar zouden ook wel een een extraatje willen en de aanbiedingen zijn echt voor de hele dure whiskey.

One stop whisky shop

Veel goede whisky, helaas niet alles op voorraad maar nog altijd meer dan andere online zaken en altijd tegen scherpe prijzen. Vergeet niet af en toe wat bij de slijter op de hoek te halen. ;)

• Ik ben: Vaker klant geweest

Een geweldige accurate en snelle, nette verzorgde levering

Zie mijn comments in 1 zin + ZEER TEVREDEN !!!!! Deze levering was een verjaardags cadeau voor een familie lid.

Groot aanbod

Veel keuze, leuke prijzen, maar wat ik echt jammer vind zijn de verzendkosten die pas vanaf een bestelling van 150 euro gratis zijn, dat vind ik niet van deze tijd. even snel 1-2 flessen of en doos wijn bestellen ga ik toch de bestelling vaker plaatsen bij de concurent die vanaf 50 Euro bestelwaarde de verzendkosten schrapt. Zo hou je het laagdrempelijk voor consumenten, niet iedereen wil zijn woonkamer vol stellen met drank twv 150 Euro... Voor de rest niets op aan te merken, keurig geleverd

• Ik ben: Eerste keer klant

Alles is perfect bij drankdozijn. Snelle levering, beste prijs, verpakking, een aanrader voor iedereen

• Ik ben: Vaker klant geweest

Jammer dat mijn likeur nooit meer in de aanbieding is...

• Ik ben: Vaker klant geweest

Optijd bezorgd en goed ingepakt. Top dus. Ga hier zeker weer bestellen!

12 Kombuisweg

Amsterdam 1041 AW