Grote bestelling gedaan op locatie voor ons weekend weg. Prettig mee gedacht over locatie bezorgen en dag eerder zodat ik het optijd kon ophalen. Ik had gehoopt een tijdslot aan te kunnen geven zodat het echt op locatie bezorgd kon worden maar dit was helaas niet mogelijk.

Geen klachten, dus goed!

Alles prima geregeld en conform afspraak. Zoals het hoort en dus prima! De Bacardi Coconut is een toppertje.

• Ik ben: Eerste keer klant

Lekkere stroh rum besteld voor een zeer goede prijs

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snel en goede service. Tevens ruime keuze.

duidelijk overzicht

prima verpakt en duidelijk aangegeven hoe wat en waar op te halen.

Fantastische service en contact

Perfecte service van DrankDozijn. Er was een product verkeerd geleverd, na een snel en duidelijk contact met de klantenservice, werd het juiste product snel verstuurd zonder extra kosten. Echt een top service. Dikke 10 voor DrankDozijn !

Al jaren tevreden klant

Als trouwe klant een voucher van €10 gekregen als verjaardagscadeau. Blij mee omdat ik toch geregeld bestel. Alleen jammer dat ik i.p.v. de normale 6 flessen jonge jenever maar 1 fles kon bestellen i.v.m. de beperkte beschikbaarheid hiervan. Dit gebeurt wel vaker, helaas. Voor de rest zeer tevreden. Makkelijk bestellen voor een goede prijs en snel geleverd.

Snel en netjes geleverd

• Ik ben: Eerste keer klant

Altijd snel en betrouwbaar met een uitstekende verpakking.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Zeer snelle service, goede prijs

Net een paar euro goedkoper dan op de originele site, maar wel hetzelfde artikel. Dus tja, toch maar gegaan voor de prijs. Het enige is dat de verpakking anders is, maar als je dat niet erg vindt.....

Lekker ruime keuze

Mooie collectie, soms verrassende aanbieding en snel thuis bezorgd : helemaal goed De tekst op de kartonnen doos is te opvallend, oud papier zet je immers openlijk op straat voor de afhaaldienst

Geweldig echt een aanrader

Blijt mijn favoriet

• Ik ben: Eerste keer klant

Goedko en Snelle en nette service

Opvallende prijzen en snelle service. Goede communicatie en goede verpakking

Top geregelde

Top geregeld. Leuke prijzen. Ga zo door.

• Ik ben: Eerste keer klant

De bestelling werd netjes bezorgt in een grote doos.

Redelijk positief

Mijn eerste ervaring met DrankDozijn is redelijk positief, mijn bestelling was door postnl open gemaakt, de verpakking van de flessen waren verdwenen net als een gedeelte van de bescherming van de flessen, maar ze waren heel denk als het een dure fles whisky was dat het niet aangekomen was!

Voldoende

Geleverd volgens afspraak. Opmerking/tip: 2 flessen geleverd in een doos voor 6 flessen. Neemt teveel ruimte in bij aflevering, hierdoor ook meer vervoer nodig, dus meer vervuiling!!

Snelle levering, geen fouten

Mijn favoriete leverancier. Concurrerende prijzen , ruime keuze en snelle probleemloze levering

• Ik ben: Vaker klant geweest

Makkelijk te bestellen en snel geleverd

• Ik ben: Vaker klant geweest

Het is wel een doos vol, maar je bespaart veel.

Op deze manier koop je voor de helle maand in een keer, een flink bedrag, maar met de gratis bezorging en de korting is het. de moeite waard. Plus snelle bediening!

prima service

Een prima adres voor drank, snel geleverd, goede prijs

Zoals verwacht

Snel en goed

Zeer snelle levering en uitgebreid assortiment. Wordt keurig verpakt verzonden.

Een Dozijn aan goede service

Prima service, op tijd verzonden, klantenservice makkelijk in contact te komen, uitstekend voorraad, mijn laatste bestelling: Baileys Pina Colada uitstekend Mag niet klagen

12 Kombuisweg

Amsterdam 1041 AW