Heerlijk snel en volgens afspraak!

Heerlijk snel en volgens afspraak! Top zoals altijd!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Grote keuze, snel geleverd en voor een goede prijs.

Als whiskey liefhebber weet ik altijd te slagen voor een faire prijs.

Gewoon goed

Zie boven

• Ik ben: Eerste keer klant

Prima levering en goede aanbiedingen

De levering is altijd netjes op de afgesproken dag en tijd

slecht

Hallo DrankDozijn, Bezorging waardeloos.Thuis gewacht en niet geleverd.Daarna kon ik het afhalen bij de Primera Zwartjanstraat R'dam noord.Daarna werd het bezorgmoment enkele keren veranderd.Zelfs het afhaalmoment in de winkel.Laatste bezorgmoment kwam niet uit i.v.m. vakantie.Gebeld naar Primera of de bestelling toch aanwezig is .Nee kwam pas s'middags 15.00 uur werd gezegd.Contakt met jullie gehad. Daarna kwam ineens iemand van de winkel de bestelling brengen.Heel vreemd.Ik denk dat het wel 's meer fout gaat omdat "ZE" weten dat het om drank gaat. Dus of dit voor herhaling vatbaar is .......................???? Mvg.

• Ik ben: N.v.t.

Perfect verzorgd!

Ik ben altijd zeer tevreden over mijn bestellingen bij Drankdozijn!

• Ik ben: Vaker klant geweest

ben nog steeds zeer tevreden

ik ben al een tijdje regelmatige koper bij drankdozijn en ook zeer tevreden over de kwaliteit en prijs

• Ik ben: Vaker klant geweest

voordelig en altijd goed geregeld

vaker bij Drankdozijn gekocht en altijd uitermate tevreden. Niet alleen over de producten maar ook over de prijs en verzending.

Keurige levering altijd

Altijd snelle goede levering. Communicatie over bezorging altijd correct. Prima prijs kwaliteit verhouding.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snelle levering en scherpe prijzen

Mooie aanbiedingen en ruime keus in goede whiskey. Makkelijk bestellen en snel thuis geleverd.

• Ik ben: Vaker klant geweest

snel geleverd en best verpakt

wederom supersnelle levering en piekfijn verpakt

Super tevreden

Altijd netjes en goed /stevig ingepakt. Je hebt weer een doos voor oud papier.. En een snelle levering. TOP

Het voordeel is enorm

Wij bestellen altijd een grote hoeveelheid en dan is het voordeel tientallen euro's. Het gemak van bestellen, ruime keuze, snelle levering en uitstekende verpakking maakt Drankdozijn een uitstekende online slijterij.

• Ik ben: Vaker klant geweest

altijd snel en zeer zorgvuldig bezorgd

enkel positief, goede service, ook al verschilt de prijs van de artikelen soms niets met de gangbare slijterij, maar zorgvuldige bezorging en snel

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snelle levering. Keurig verzorgd.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Altijd netjes verpakt en bezorgd

Genoeg keuze

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snel en perfecte afhandeling.

Zeer snel geleverd en uitstekend verpakt.

met 1 woord geweldig

Hele mooie prijzen, bijna altijd alles op voorraad en super snel geleverd. Bestel regelmatig en heb nog nooit geen problemen gehad. in 1 woord dus gewoon super goed geregeld tegen de laagste prijzen

• Ik ben: Vaker klant geweest

Super grote keuze in whisk(e)y's en scherp geprijst.

Regelmatig doe ik een bestelling die altijd snel wordt uitgeleverd. Ga zo door!!

Goed! niks te klagen

super veel aanbod wat de keuze wel wat lastig maakt haha! 3 whisky's besteld voor een leuke prijs, snel geleverd en goed verpakt, ik kom zeker terug!

Zie hiervoor

• Ik ben: Eerste keer klant

Uitstekende kwaliteit en snelle bezorging.

Goede prijs/kwaliteit en binnen twee dagen geleverd.

Gewoon goede service

Gewoon goed punt!

• Ik ben: Eerste keer klant

ruime keuze en goed prijs

ruime keuze en goed prijs, ook snel bezorgd, maar dat vind ik niet zo spannend. die ene (of 2..) dag maakt echt niet uit

• Ik ben: Vaker klant geweest

Product ok en goed geprijsd. Verpakking te uitbundig.

zie bovenstaande

12 Kombuisweg