Gewoon goede service

Gewoon goed punt!

• Ik ben: Eerste keer klant

ruime keuze en goed prijs

ruime keuze en goed prijs, ook snel bezorgd, maar dat vind ik niet zo spannend. die ene (of 2..) dag maakt echt niet uit

• Ik ben: Vaker klant geweest

Product ok en goed geprijsd. Verpakking te uitbundig.

zie bovenstaande

Weer heel tevreden

Prijs en bezorging top !!!

Fijn bedrijf.

Bestellingen kloppen altijd. Alles is altijd op voorraad en de leveringen zijn snel.

Snel, goedkoop en klantvriendelijk

Het bedrijf levert mijn whiskey tegen een zeer concurrende prijs en veelal binnen 24 uur. Ook is het gebeurd dat bij het verplaatsen van de doos de bodem brak en de inhoud kapot was. Geen probleem, een nieuwe doos met dezelfde inhoud werd direct geleverd. Topbedrijf.

Slecht

Ik heb besteld net een paar dagen voordat een deal inging. Uit coulance hadden jullie de dealprijs in rekening mogen brengen. Verder kreeg ik een paar dagen later een kortingsbon van 10 euro ivm verjaardag. Ook niet verwerkt. Ik zou het service vinden als dit bovenstaande als nog gecrediteerd werd. Bij voorbaat dank.

Super geregeld

Vanaf bestelling tot bezorging alles prima

• Ik ben: Eerste keer klant

Altijd zonder problemen leveren.

Makkelijk te bestellen via de app en in de buurt laten bezorgen.

Top whiskey

Voor het eerst Japanse whiskey bestelt top whiskey en binnen 24 uur geleverd drank dozijn is een aanrader

• Ik ben: Eerste keer klant

Altijd prima service en heel voordelig!

Drankdozijn heeft een zeer ruime sortering en bezorgt snel en in degelijke verpakking (stevige verhuisdoos; prima te hergebruiken!). De prijzen zijn zeer aantrekkelijk.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Drankdozijn groot assortiment, snelle levering

Veel keus, scherpe prijzen. Ik kom zeker nog eens terug. Ik vind alleen de bezorgkosten aan de hoge kant. Als die weg zou vallen scheelt dat een slok op mijn borrel.

Gewoon erg goed

Bestelling geplaatst en deze was zeer snel en correct geleverd.

Snel bezorgd en alles in goede staat

Snel bezorgd en alles in goede staat

Topbedrijf !

De producten, de prijzen, administratieve afhandeling en stipte, zeer snelle levering. Alles klopt hier gewoon, zodat ze zich ook niet hoeven te verschuilen achter externe oorzaken om eigen falen te verdoezelen. Dat is bij menige web organisatie wel eens anders!

Altijd goede levering

Veel korting en variatie. En wat ik heb besteld is er altijd. En komt onbeschadigd binnen.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Perfect verpakt en snel geleverd.

Voor herhaling vatbaar super!!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Goede prijzen en snelle en nette levering!

Goede prijzen en snelle en nette levering! Altijd voordelig en goed verpakt in sterke doos.

Snelle levering, prima!

Geleverd wat er besteld is en ook nog heel snel

• Ik ben: Eerste keer klant

Drank voor zeer goede prijs. Perfecte bezorging! Wij komen terug!

• Ik ben: Eerste keer klant

Al jaren vaste klant van Drankdozijn

Zeer professioneel

• Ik ben: Vaker klant geweest

Wederom vlot in huis en goed

Bestellen gaat snel, effectief en makkelijk.

Topbedrijf

Geweldig! Vandaag besteld en morgen in huis. Top service

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snelle levering en concurrerende prijzen.

Prima ervaring. Snelle levering van bestelde producten en concurrerende prijzen. Mooi assortiment.

• Ik ben: Eerste keer klant

Scherpe prijzen en supersnelle levering !

Drankdozijn is al vele jaren mijn favoriete webshop. Scherpe prijzen, supersnelle levering ! Ze gebruiken ook goede verzendverpakking, ik heb nog nooit iets kapot ontvangen.

12 Kombuisweg

Amsterdam 1041 AW