Scherpe prijzen en supersnelle levering !

Drankdozijn is al vele jaren mijn favoriete webshop. Scherpe prijzen, supersnelle levering ! Ze gebruiken ook goede verzendverpakking, ik heb nog nooit iets kapot ontvangen.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Goed bedrijf met snellelevering en leuke aanbiedingen. Zeer attent met je verjaardag

Goede prijs & snelle levering

Veel keuze, goede prijs & altijd snelle levering. Aanrader!

Bestelling goed uitgevoerd.

s,avonds besteld volgende morgen in huis.

Top, goede service!

Prettige site, scherpe prijzen en snelle levering

• Ik ben: Eerste keer klant

Scherpe prijs, na bestelling de volgende dag geleverd. Goed stevig verpakt. Aanrader

Supper

Snel en vakkundig afgeleverd . Goede afhandeling.

super leuk

super biertjes

Netjes en snelle service

Goeie ervaring mee leuke aanbiedingen

Comfortabel, online bestellen

Het is makkelijk, per soort drank, keuze uit vele merken. Omschrijving erbij, dat kom je in een winkel niet meer tegen. Wordt heel snel bezorgd, uitstekend verpakt. Ik blijf klant

Super geregeld

Vlot bezorgd en goede service

• Ik ben: Eerste keer klant

Geweldig wat ze beloven doen ze

Prijs kwaliteit is super goed en is al tijden zo

• Ik ben: Vaker klant geweest

Magnificant, wow, wow, wow what a malt is this!

Hallo Maltmates. Vergeet alle andere 14 jarigen, die je dronk. Deze fles is echt iets heel bijzonders. Zonder opsmuk, zonder tantam, een eenvoudige labeling met niks meer dan noodzakelijk te vermelden. Niet eerder dronk ik zo'n mooi uitgebalanceerde 14 jaar oude whisky. Als de locatie, de distillery, de zorgvuldig gekozen vaten perfect zijn en de bodem uitzonderlijk, krijg je dit. On top of the list. Absoluut mijn nieuwe nummer 1. Een heel lang geniet moment met deze Clynelish 14 year Single Malt.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snelle levering, goede prijs, goede spullen!

Topzaak!

Een prima bedrijf met goede prijs voor hun artikelen en perfecte service! Een aanrader

Heerlijk!!

Heerlijke volle en rokerige whisky! Pracht kleur ook!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snel en netjes geleverd, grote keuze.

Enorme keus, leuke aanbiedingen. Zelfs een vergissing van mij werd opgelost met een tegemoetkoming voor verzendkosten.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Goede ervaringen met dit bedrijf

Goede duidelijke website. Af en toe prima aanbiedingen. Sneller levering.

Veel keus, snelle levering

Makkelijke en overzichtelijke website met goede filtermogelijkheden om bepaalde producten snel te vinden. Bestellen gaat makkelijk en snel. Levering dito.

goede prijs snelle levering

grandioos !!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Makkelijke bestelmogelijkheid met snelle levering

Niet te overtreffen!

• Ik ben: Eerste keer klant

De bezorging zou op zaterdag zijn maar jwam pas op dinsdsg binnen. Dus sat was jammer

Goed verpakt twee flessen Monin. Daar moest ik bij het ophalen mijn id kaart voor laten zien omdat het van een drank bedrijf kwam.

• Ik ben: Eerste keer klant

Uitblinkende service en altijd aantrekkelijke aanbiedingen.

Al jaren mijn vertrouwde "adres" voor de vaste maandelijkse bestelling, altijd wel iets verrassends in de aanbieding. En ja, die klantenservice is echt een benchmark. Dat in combinatie met een geweldig assortiment is wel de reden dat ik na jaren een trouwe klant blijf.

Goede prijskwaliteit

Een eerlijke en goede prijskwaliteit is wat Drankdozijn je biedt. Ook de bezorging gaat zeer snel, overdag besteld, de volgende dag in huis. Drankdozijn hanteert eveneens een goede controle op leeftijd, onder de 18 jaar wordt geen drank verkocht!!

12 Kombuisweg

Amsterdam 1041 AW