‘S avonds om 22u besteld, de volgende middag om 14u in huis. De order was compleet en goed verpakt. Prijzen dik in orde.

Dure fles - goed/veilig verpakt

Dure fles gekocht erg blij met de goede en veilige verpakking. Was ik oorspronkelijk toch een beetje bang voor dat ie zo breken of schade zou hebben.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Er kan maar een de beste zijn.

Gewoon top, doorgaan op de ingeslagen weg.

Prima levering. Netjes optijd

Prima levering. Netjes optijd

Nice service

I will buy again in this webshop

Snel en goed

Goed assortiment, snelle levering, goede website

Goed assortiment, snelle levering, goede website

Gemakkelijk en snel

Breed assortiment, waar alleen zelden wat mist. Snel en zorgvuldig bezorgd.

Top levering

Netjes ingepakt en snel geleverd. Keurig aan de regels gehouden ivm leeftijd check en ook aan de deur moest ik mijn idee tonen..

Prima levering elke keer

Altijd net verpakte artikelen, wat me wel tegen valt is dat je kan kiezen op welke dag je het bezorgd wil hebben en dat daar vervolgens (elke keer weer) niks mee wordt gedaan. Geef het dan ook niet als optie als er verder niks mee gebeurt.

Fast…affordable…selection

Great selection, affordable prices..fast delivery..what else :)

Netjes optijd

Alleen verzendkosten is te veel. Voor de rest netjes

Geweldige service

Snelle goede levering en prijs kwaliteit verhouding is top!

Slecht

Ik had een persoonlijke tekst aangegeven zoals gevraagd. Alleen staat die alleen op de pakbon en niet op de fles !!zo jammer

Netjes zoals het hoort

Goede prijs, goede verzending

Snelle bezorg

Altijd goed koop

Veel dingen kloppen niet

Snelle levering en makkelijk te bestellen. Vele kortingen zijn niet verrekend. Was nu €13,- duurder uit dan gepland. Mail werd niet beantwoord helaas. Voor de rest prima wijnen voor niet veel Post nl zou s ochtends komen, maar kwam pas einde middag en was helaas niet thuis. Kunnen jullie niks aan doen, maar wel jammer.

Snel en goed

Gemakkelijk iets te bestellen. De afspraken mbt levering wordt nagekomen. De kortingsbon gebruiken viel jammergenoeg een beetje tegen!

Snel en goedkoop

Bestellen ging makkelijk en snel. Dus daar op heb ik geen op of aanmeringen. Levering met postNL was echter heel slecht, ik heb de hele dag thuis gewacht op mijn bestelling, maar postNL heeft het pakket gewoon niet eens proberen te leveren. Ik heb ze 3x voorbij zien lopen maar ze hebben mijn pakket niet vastgehad. Nu moest ik dus zelf naar de Bruna om 2 hele zware dozen te halen, dat was echt niet de bedoeling.

goed verlopen

alleen dat Postnl chauffeur heeft niet aangebeld en alleen een AP gestuurd heeft ,we hebben je gemist . ik heb mijn pakket na drie dagen ontvangen ,notabenen zelf opgehaald. ik vermoed dat er onderling afspraak is gemaakt tussen de chauffeur en Postnl afhaalpunt .

Altijd op tijd

problemen met bezorging

De doos werd afgegeven bij een PopstNl centrum midden in de stad in een gebied waar je met de auto en fiets niet kunt komen. Dit terwijl er voldoende afhaalpunten veel dichter bij zijn waar je wel met auto en fiets kunt komen.. Van dit PostNL centrum hoorde ik dat zij regelmatig deze paketten kregen waar mensen mee moesten worsteren. De reden, volgens hen, dat deze zware paketten hiervoor was dat zij het laatste punt waren op de route van de bezoger (na sluitingstijd winkels mogen bezorgers het winkelgebied in) en het makkelijk zou zijn voor de bezorger om al die zware paketten bij hen achter te laten. Dit zou een reden kunnen zijn om niet meer bij Drankdozijn te bestellen. De oplossing kan zijn om het mogelijk te maken zelf het ophaalpunt te kiezen.

• Ik ben: N.v.t.

Prima prijs en goede levering

Prijs kwaliteit is goed en er wond netjes en snel geleverd.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Fles zat goed verpakt. Kon niks mee gebeuren

Makkelijk en goed

Drankdozijn heeft een ruime keuze, goede service, snelle levering.

12 Kombuisweg

Amsterdam 1041 AW