Correct en snel

Dacht dat er 6 flessen in een doos gingen , maar kwam een 12 flessen doos. Dozijn duss. Voor de rest lekker snel en correct.

• Ik ben: Eerste keer klant

Mooi assortiment met goede os vrij ing

Simpel bestellen en veel keuze netjes en goed verpakt.

Prima prijs kwaliteit en zeer snelle levering

Prima prijs kwaliteit en zeer snelle levering

Goede en snelle bezorging

• Ik ben: Eerste keer klant

Great prices and great service

Highly recommended. Prices are good compared to physical stores, and customer service is very fast and reliable.

Ontevreden

Als je een bestelling nog niet bezorgt heb gekregen en de producten zijn goedkoper, krijg je deze niet bijv in een vorm van een voucher vergoed. Ik vind dat niet meedenkend met de klant want er worden door mij verschillende bestellingen geplaatst en als je de klant, mij in dit geval hiermee niet eens tegemoet wilt komen plaatst ik de volgende keer mijn bestelling wel ergens anders.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Ik vind de service en klantgerichtheid Top.

Top als altijd

Het assortiment is groot en breid zich vaak uit. De levering is altijd snel en goed verpakt. Dozen zijn sterk dus die hergebruik ik vaak! Top service op alle vlakken. Enige punt waar ik nog in het duister tast is wat de mogelijkheden zijn mbt premium klantstatus. Krijg ik hier aparte mailings voor of word ik op de hoogte gehouden van exclusieve bottlings? Of is dit een uitzoekklus voor mezelf? Graag zou ik iets duidelijker willen hebben hoe dit precies werkt dan hoe het momentee op de site staat.

gemakkelijk en snel

Helaas niet elk product die men zou kunnen willen maar genoeg keuze desalniettemin.

alles uitstekend

Heel veel keuze, de scherpste prijzen, uitstekend en zorgvuldig verpakt, zeer snelle service

Nummer 1 in prijs

Snelle levering, goedkoopste drankleverancier, klantvriendelijk en leuke aanbiedingen.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snelle service en goede prijs kwaliteit!

Goede service en snelle levering!

• Ik ben: Eerste keer klant

Snelle en verorgde service, concurrerende prijzen

Eerste keer veel besteld voor een feest. Zeer tevreden, met name de snelheid en verzorging. De shop zelf mag iets gebruiksvriendelijker, overzichtelijker maar dat proef je niet ;-)

Prima verzorgd

Juiste bestelling snel geleverd en netjes

• Ik ben: N.v.t.

Snel geleverd.altijd goed. Alleen jammer dat alleen de besteller het product kan ontvangen.snap het wel met 18 jaar .maar toch lastig

perfect

in het kort , gewoon alles is perfect, bestellen, leveren. alles

Prima levering

Met de bestelling was niks mis,maar dedoos waar de twee flessen in zaten was wel erg overdreven groot Wellicht kan hier beter op gelet worden?

Prima maar GROOT.

2 flessen besteld, werden de volgende dag geleverd in een gigadoos. Las toen pas op de site dat die maat standaard is. Misschien toch wat kleine doosjes voor kleine bestellingen?

• Ik ben: Vaker klant geweest

Besteld, volgende dag in een keurige verpakking ontvangeb!

Netjes&snel

Dag ervoor besteld en binnen 2dagen snel en netjes afgeleverd! Was dus mooi op tijd voor het feest! En ook leverbaar,wat niet overal het geval was.

• Ik ben: Eerste keer klant

Uitstekend service en uitgebreide keuze

Een bestelling via de website wordt snel geleverd. Het geleverde is van goede kwaliteit. Als er een probleem is zoals een beschadigde zending, dan wordt er na ontvangst door Drankdozijn van de betreffende zending onmiddellijk een vervangende order aangemaakt en verzonden.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Goede service en levering, echter schieten de lucht in!

Afgelopen maanden een hoop whisky's die met tientallen procenten omhoog gegaan zijn in prijs. Vroeger was drankdozijn.nl altijd de goedkoopste, tegenwoordig is online zoeken naar een betere prijs niet altijd zo moelijk meer.

Makkelijk & snel

Bestelling doen is makkelijk en overzichtelijk op de site. De levering is snel en de verpakking niet overdreven groot maar wel stevig zodat er minder kans op schade is.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Uitgebreid aanbod van Whisky, altijd op tijd bezorgd.

Veel keus in alle soorten whisky en altijd goede aanbiedingen.

Snelle en vakkundige levering

Hebben regelmatig een mooie donderdag deal en daarnaast leveren ze snel en vakkundig.

12 Kombuisweg

Amsterdam 1041 AW