De bestellingen worden netjes en op tijd geleverd

Tot nu toe wat ik besteld heb klopt en de prijzen kloppen ook .En op tijd geleverd Ook zijn de aanbiedingen goed

Supergemakkelijk

Ik vindt het erg gemakkelijk op.deze wijze te kunnen bestellen,zeker met de supersnelle leveringen. Top voor elkaar.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Geweldig assortiment en snelle complete levering

Bij grotere partyen kom ik altijd hier terug voor mijn bestellingen

• Ik ben: Vaker klant geweest

Correcte snelle levering goede prijs

Gewoon top

Alles goed geregeld. Fijne site, leuke aanbiedingen, de beste producten, goede verpakking, fijne bezorging. Gewoon top

• Ik ben: Vaker klant geweest

Bestelde een fles whisky. Bezorger zetten hem in de regen en het zicht van derde neer. Toen ik thuis kwam je raad het al pakket weg. Maar even mailen en werd meteen goed op gepakt. Super

Snelle, correcte levering

Onverwachte producten voorradig en dan heb ik het over producten, die elders niet meer leverbaar zijn.

Kan niet beter!!!

In 1 woord, geweldig !

• Ik ben: Eerste keer klant

Snelle levering en regelmatig goede aanbiedingen

Ik heb al vele malen diverse flessen drank besteld bij Drankdozijn. Meestal met 12 flessen in een doos om gratis levering te krijgen. Levering is snel, goed verzorgd en tot nu toe klopten alle leveranties.

Perfecte service

Vriendelijke en ongecompliceerde service

• Ik ben: Vaker klant geweest

Perfect verpakt en snel geleverd

Zo als altijd geleverd op afgesproken datum, in een stevige doos. Altijd goedkoper als elders.

Betrouwbaar en vlot geleverd

Elke keer als ik hier bestel ben ik erg tevreden. Snelle levering en prijzen zijn goed. Zeker in de aanbiedingen.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Ruime keuze, goedkoop, snel en gemakkelijk

De titel zegt het. Niet alleen een goeie plek om de standaard zaken goedkoper te krijgen dan bij de keten-slijters. Maar ook een groter aanbod aan interessante Gins, of varianten als Jameson Caskmates Stout. En je bestelt makkelijk een fles van iets raars als Fernet Branca mee, waarover je alleen gelezen hebt, maar wat je nu voorbij ziet komen.

Gewoon prima!!

Zoals altijd snel geleverd zonder gedoe!

mooie prijs, vlotte levering

na bestelling volgende dag al in huis, goed verpakt.

Snel en goed

Levering binnen 1 dag. Producten super en de prijs heel fair. Klantenservice prima.

Goede snelle levering.

Goede levering. Goede whisky. Jammer dat niet alles een eigen doos/verpakking heeft. Dat maakt het lastig met opbergen van de whisky.

• Ik ben: Eerste keer klant

Netjes op tijd bezorgd en nog een speciaal drankje uit corfu besteld die niemand verder had

Jack Daniels No7 is voor de prijs een hele goede whisky

Ja ik weet dat het van de USA komt en men denk dikwijls dat het nooit zo goed kan zijn dan een Single Malt Scotch, maar ik weet zeker dat het je echt gaat bevallen. Ik drink het meestal met een paar blokjes ijs. Proost!!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Zeer tevreden over de prijzen en snelle, nette levering, mooie website

In 1 woord: aanrader! Ik heb al veel mensen in mijn omgeving op de hoogte gebracht van het bestaan van Drankdozijn en ik ga zeker nog vaker bestellen.

Snel

Brugal rum was weer super goed, snelle service ook

Makkelijk bestellen, snelle levering

Vaste klant

Altijd snel, veel keus en regelmatig goede aanbiedingen !

Vlotte bezorging, belachelijke verpakking

Leveren altijd snel. Meestal bestel ik 2 flesjes whisky. Dat wordt bezorgt in een enorme doos, waar 8 flessen in passen. In duurzaamheid schiet men tekort.

Uitstekend!

Uitstekende presentatie, scherpe prijzen, snelle en correcte levering.

12 Kombuisweg

Amsterdam 1041 AW