Snelle levering en goede prijzen

Ik gebruik deze site altijd als prijsvergelijker omdat het vaak de laagste prijzen zijn. Daarnaast snelle levering. Dus… top!

• Ik ben: Eerste keer klant

Snel verzonden en zorgvuldig gepakt

Leuk om op deze manier een cadeautje te kunnen versturen! Ik ben blij dat ik deze optie hebt ontdekt :)

• Ik ben: Eerste keer klant

Snel, Eerlijk geprijsd en een fijne website

Drankdozijn biedt een royaal assortiment van Wiskey's, Wijnen, Bieren en likeuren. Gemakkelijke navigatie brengt je snel bij waar je naar opzoek bent tegen een nette prijs en snel thuisbezorgd.

• Ik ben: Vaker klant geweest

perfecte levering tegen goede prijs

hoed

Goed verpakt, snel geleverd

Bestellen ging makkelijk, artikel was op veel plekken uitverkocht maar Drankdozijn.nl had her nog wel. Goed verpakt geleverd een dag na de bestelling.

• Ik ben: Eerste keer klant

Drank besteld, en er werd gelijk op je leeftijd gecondoleerd, dat is een plus punt. En de service was uitstekend, savonds besteld de andere dag al in huis. Ik ben tevreden ermee.

super en (h)eerlijk.

ruim een jaar geleden de tip gehad en ontdekt dat ik het super vind. fijne producten en billijke prijzen en beloftes die nagekomen worden. blij mee.

Perfecte snelle levering

Ik was verrast over de snelle levering zeker in deze tijd dat veel pakketen vertraging oplopen.

• Ik ben: Eerste keer klant

Snelle levering netjes verpakt!

Snel genieten van een drankje? Bestel hierbij. Mooie prijzen

Perfect.

Snel en goed geleverd.

Na een goede eerste ervaring, ook deze keer helemaal goed. 's Avonds besteld, volgende ochtend netjes in huis in een stevige doos zonder overbodige verpakkingsmaterialen. Dikke prima!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Gewoon helemaal geweldig .

Dat wat ik bestel de volgende dag er is , keurig verpakt .

• Ik ben: Vaker klant geweest

snelle levering en goed verpakt

altijd een goed keuze, met een scherpe prijs. Goed verpakt en snel geleverd. Hooguit een beetje zonde dat ze altijd een grote doos gebruiken, ook bij een bestelling van max een halve doos.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Goede producten en waanzinnig snelle levering

De website is overzichtelijk en de beschrijvingen bij de dranken passen goed bij de daadwerkelijke smaak. De kwaliteit is goed voor een mooie prijs. Het enige minpunt vind ik, en dat klinkt misschien gek, de levertijd. S avonds om 8 uur plaatste ik een bestelling en de volgende dag was het al in huis. Dat had van mij best rustiger aan gemogen.

TOP

Snel, makkelijk en voordelig !

Prima en betrouwbaar

Prima en betrouwbaar

Duidelijke website

Mooi assortiment. Vaak aanbiedingen op dranken die ik bestel.

Gewoon goed

Valt niks op aan te merken

Snelle afhandeling.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Keurige service, bestelling perfect geleverd

Uitstekende service van Drankdozijn, accurate levering.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Netjes op tijd geleverd en alles aanwezig.

Ik ben altijd blij met DrankDozijn. Ze zijn zowieso het goedkoopst. Op elke fles scheelt het zo 2 en soms 3 euro. Netjes en stevig verpakt bezorgd. Bij elk feestje bestel ik DrankDozijn dat is in elk geval 1 zorg minder

Goede service, snelle bezorging

Ruim aanbod, goede aanbiedingen

lekker drankje

dat is niet nodig als je een slokje dan merk je het wel wel met maaten

• Ik ben: Vaker klant geweest

Super bedrijf, zonder gezeur altijd op tijd

Makkelijk bestellen met altijd mooie actie’s, bezorging altijd netjes geregeld en alles goed verpakt.

12 Kombuisweg

Amsterdam 1041 AW