Prima !

Makkelijk te bestellen, prima prijzen; keurig op tijd bezorgd en bijzonder goed verpakt ! Bezorger beleefd en keurig ID checkend.

Top! Snelle levering.

Mooie site, beste prijs en snelle levering! Zeer tevreden!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Altijd snelle en correcte leveringen

Ruime keuze

Gewoon prima.

No complaints, guys, keep going.

Altijd top

Groot assortiment, lage prijzen, snelle verzending.

Vlotte bezorging.

De bestelling is boven alle verwachtingen goed verlopen. En de dranken zijn zoals altijd in goede orde ontvangen. Hartelijk dank.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Makkelijk bestellen en op de juiste manier thuis afgeleverd

• Ik ben: Eerste keer klant

Goede prijs, prima communicatie, snelle levering

Goede prijs, prima communicatie, snelle levering. Dat zegt eigenlijk alles. Het was mijn eerste aankoop en dat is naar tevredenheid verlopen. Wel is het stevige aandringen op verificatie van de leeftijd een dingetje voor iemand van 74 jaar. Vooral ook omdat ook PostNL aankondigt:'Wij gaan je leeftijd controleren'. Dat mag allemaal wel wat minder.

• Ik ben: Eerste keer klant

Groot assortment wordt keurig verpakt en bezorgd

Ik bestel graag speciale flessen gin en vodka. Wat je niet kunt vinden in de winkel is eenvoudig te bestellen bij drankdozijn! Prima levering en veilig verpakt.

Snelle levering, maar 1 fles kwam niet aan

In principe een zeer snelle levering. De voor mij belangrijkste fles zat bij de levering en is vrijwel nergens anders te krijgen; de Delirium Blond (BA). Om die reden geen ruime onvoldoende. Verder zeer teleurstellend dat de Argentum van hetzelfde merk niet aan is gekomen. Nu was dit slechts een van de twee flessen die ik bijbestelde omdat ik toch naar de blonde zocht. Maar ik vind het wel erg zonde van het geld dat ik nu juist mooi bespaarde bij jullie ten opzichte van de prijs van de blonde bij concurrenten. Ik zag de Argentum in eerste instantie als een soort bonus om die reden, daarom heb ik verder ook niet geklaagd. Maar omdat ik nu de beoordeling-mail krijg wilde ik toch even mijn onvrede uiten.

Klasse

Snel goed en lekker!

Dik tevreden over Drankdozijn

Alles gaat eigenlijk altijd goed. Snelle levering en het klopt altijd, Ik ben een tevreden klant.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Vlot, stipt en goede prijs/kwaliteit verhouding!

Snel en betrouwbaar

Drankdozijn levert vanuit voorraad een enorm assortiment razendsnel en betrouwbaar!

Altijd op tijd geleverd

Zijn goed

Goed bedrijf

• Ik ben: Vaker klant geweest

Zo snel geleverd, echt top

Valt nooit tegen

Netjes, snel en adequaat geleverd

Was weer prima geregeld

Altijd snelle levering...

Top! Vlot geleverd!

Top! Vlot geleverd!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Makelijk te bestellen en snelle levering

Heerlijkl als altijd!

Zodra de Redbreast whisky op is, ga ik linea recta naar de website van Drankdozijn waar niet alleen de Ierse whiskies maar ook heel goede Japanse whiskies te koop zijn.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snelle levering voor een goede prijs, proost.

12 Kombuisweg

Amsterdam 1041 AW