Dik tevreden over alles!

Veel keuze en goede bezorgservice.

Geweldige prijzen

Bij de bezorging wordt het niet zomaar aan iedereen gegeven.eerst een goede check.daarna genieten van al het lekkers.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snelle levering en goed verpakt

Zeer snelle levering en uitstekend verpakt. Eenvoudig te bestellen. Goede prijzen.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Drankdozijn heeft mij nog nooit in de steek gelaten.

Nadat een zending niet was aangekomen werd er onmiddellijk fezorgd voor vervanging zodat ik niet zonder kwam te zitten.

Verkrijgbaarheid diversiteit

Er zijn een heleboel drankwinkels en webshops maar niet allemaal hebben ze een assortiment dat zo ruim en veelzijdig is als van Drankdozijn. ik koop graag maatwhisky en de soorten waar mijn keuze op valt kan ik in één koop altijd krijgen bij Drankdozijn. Smaken zijn persoonlijk daarom geef ik geen beoordelingen. Wat ik lekker vind daar heeft iemand anders wellicht een ander oordeel of mening over.

super geregeld zoals beloofd

Voor een relatie (te laat) een lekkere fles gekocht maar in deze drukke Kersttijd leek het mij moeilijk. Maar jullie hebben het presentje op tijd zoals afgesproken geleverd. Klant blij, ik blij

Happy!

Super fast delivery and super satisfied with the products

Goed en snel

Snel en makkelijk besteld en geleverd

Prima service snelle levering

Snel geleverd en zeer goed en veilig ingepakt

• Ik ben: Vaker klant geweest

Netjes verpakt snel verzonden. Helaas dacht postnl anders over het bezorgen. Helaas door de feestdagen een week later pas bezorgd

Topdeal

Mooie aankoop, snel verzonden, weinig aan toe te voegen

• Ik ben: Eerste keer klant

Snelle service en goede prijs

Prima prijzen, ruime keuze

Goede prijs Meer dan voldoende keus Snelle goede levering

Snelle levering zonder problemen

Heerlijke drank om vooral mee te mixen

lekker spul

lekker en goedkoop

• Ik ben: Vaker klant geweest

Top levering en top product.

Al mijn bestellingen worden altijd op tijd geleverd, ik heb vele malen mogen genieten van de bestelling.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Alles klopte gewoon, dus prima.

Snelle levering van een goed verpakte bestelling die tegen een goede prijs is geleverd.

Erg goed

Prijzen zijn in orde en altijd de producten zijn top

Heerlijk!!!

Heerlijke vol van smaak en zoete tonen van Honing, complexe lange afdronk kruidig, maar toch zoet

Snel besteld en geleverd

Bestellen per internet gaat goed en snel. Prima is ook de procedure om de leeftijd vast te stellen. En dan de verpakking, is een staaltje van vakmanschap.

Zeer Snelle Service.

Normal als wij vanuit het buitenland bestellen en betalen duurt het even de bestelling te plaasten. Met drankdozijn is het gelijk gegaan. Zeer tevreden voor dit goede service.

• Ik ben: Eerste keer klant

Snel geleverd, duidelijkheid en altijd fijn Om zaken mee te doen.

• Ik ben: N.v.t.

Fles was goed ingepakt en snelle levering

Product was bijna nergens meer op voorraad maar Drankdozijn had nog een voorraad. Besteld en volgende dag in huis. Helemaal tevreden!

• Ik ben: Eerste keer klant

De bestelling was zeer snel binnen! Wel jammer dat je geen kleinere doos kan bestellen.

Zeer snelle service

Goed product en super snel geleverd!

12 Kombuisweg

Amsterdam 1041 AW