Goed, niet duur en snel geleverd

Ik bestel hier in de toekomst zeker vaker!

Snel en top

Snelle levering perfecte site

Goed.

Snelle en goede levering.

Goed snel goedkoop!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Prima bedrijf, snelle levering, voordelig

Alleen jammer dat er op de dozen heel groot drank dozijn staat. Als je dan de dozen buiten zet bij de papier ophaal, denk ik, wat zouden de buren wel niet denken.

• Ik ben: Eerste keer klant

Mooie aanbiedingen en snel geleverd

Tja... wat doe je dan met de volgende lockdown in het zicht. Lekker genieten van een goed glas levenswater. Gelukkig heeft Drankdozijn er genoeg van op voorraad voor hele leuke prijzen! Doos laten bezorgen bij een afhaalpunt. Heel snel geleverd, goed verpakt en netjes een melding dat het pakket kon worden afgehaald.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Verschillende prijzen over het zelfde artikel

Singleton Single Malt whisky bij mij kost 29.50 en van mijn vrouw 26.50 ….!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Uitstekend bedrijf, telefonisch goed bereikbaar, problemen worden adequaat opgelost!

Gewoon goed

Besteld en snel geleverd.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snel, goed en voor een mooi prijs.

Mijn bestelling is keurig geleverd en snel. Het aanbod is zeer goed en de prijzen zijn keurig.

gewoon top

Goeie snelle levering

snel geleverd

Prima, makkelijk.

LImiet op aantal Hennessy cognac flessen per bestelling is minder. Was vroeger veel beter.

Fantastic

An easy way to get some good drop. Quick and convenient, especially for those of us who hate going to places occupied by other human beings and prefer delivery :D Thanks Drankdozijn. Excellent service.

• N/A

Snelle levering en keurig verpakt!

Leuke aanbieding, na bestelling heb ik deze snel geleverd gekregen in in keurige stevige doos. De bestelling werd bezorgd op het aangekondigd tijdstip. Ik ben zeer tevreden, mijn complimenten voor de medewerkers, die in deze drukke tijd aandacht hebben voor de klant. Ik wens jullie fijne kerstdagen en een liefdevol en gelukkig en succesvol 2022 !

• Ik ben: Eerste keer klant

Zeer goed kreeg het product snel binnen voor een hele goede prijs ben erg tevreden kan het iedereen aanraden

Prima leverancier

Zoals aangegeven direct leverbaar en geleverd!!!

Top top top

Prijs kwaliteit verhouding is uitmuntend. Zeer goede levering en service. Top bedrijf.

Buitengewoon goed

Uitzoeken, bestellen en verzenden gaat heel snel op drankdozijn.nl.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Sneller dan naar de slijter gaan

Duidelijke Website, en een zeer snelle levering. Precies wat een klant wil.

• Ik ben: Eerste keer klant

Mooie prijzen, snelle levering en prima service

Scherpe prijzen en snelle levering. Een klein probleempje gehad met een bestelling met een cadeaukaart. Kreeg nog buiten de openingstijden een reactie én oplossing. De bestelling had ik de volgende dag binnen.

Altijd top

Netjes geleverd

• Ik ben: Vaker klant geweest

je krijgt snel wat je wilt

vandaag besteld, morgen binnen. Veel keuze en het meeste is gewoon op voorraad! Bij concurrenten is dat vaak anders.

12 Kombuisweg

Amsterdam 1041 AW