Altijd prima geleverd

Bestelling altijd volgens afspraak en op tijd geleverd. Maakt niet uit welk product je besteld

prima assortiment.

Mooi assortiment van Whisky's met scherpe prijzen, de keuze is reuze. Wat je besteld komt uitstekend verpakt en op tijd geleverd.

degelijk

overzichtelijk

Prima!!

Vlotte levering tegen een respectabele prijs.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Op de drank totaal geen opmerking ,alleen zien de buren van heel ver dat je drank bestelt heb .(verpakking zou suptieler mogen )

Super tevreden

Goed ingepakt verzonden, en snel geleverd.

gewoon makkelijk en voordelig

Groot liefhebber van Zuidam korenwijn 1-3-5 jaar.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snelle levering door drankdozijn. Je moet alleen wel zorgen dat je thuis bent anders gaat het naar een afhaal punt omdat je je eigen moet legitimeren aan de deur terwijl dit ook online al gedaan is

Snel en betrouwbaar

Snel en betrouwbaar. Elke levering is snel en er is nog nooit iets mis gegaan. Erg tevreden

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snel bezorgd en probleemloos bestellen. Wat wil je nog meer voor die prijs.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snelle levering van de bestelde dranken. Goed verpakt in een stevige doos. TOP

Goede prijs snelle levering

Liter strohrum besteld 2 dagen later in huis voor een zeer redelijke prijs. In de winkel Zowiezo geen 1 liter te koop.

Altijd op tijd. Prima verpakking

• Ik ben: Vaker klant geweest

Op tijd geleverd, goede producten, duidelijk proces.

Fijne bezorging en duidelijk proces!

prima!

Snel en goed afgeleverd, maar helaas zat de tekst die ik opgegeven had er niet bij, dus ontvanger had geen idee van wie de whiskey kwam, dat was wel jammer

• Ik ben: Eerste keer klant

Zeer betrouwbaar en perfecte afhandeling

Ik heb nu enkele bestellingen geplaatst en deze werden volledig conform afgehandeld. Duidelijke afspraken over bezorging en uitstekende verpakking van de breekbare inhoud. Tot nu toe geen speciale producten besteld maar zeer goed verzorgd: zeker aanbevolen!

Gewoon TOP

• Ik ben: Vaker klant geweest

Leuke producten, maar verpakking niet in orde

Helaas waren de glazen niet handig ingepakt. In een doos, met wat plastic er bovenop. Dat heeft niet echt veel zin. 1 glas was stuk gegaan. Wel netjes mijn geld teruggekregen.

Doen wat ze zeggen

Als goed

• Ik ben: Vaker klant geweest

Big Peat Christmas 2021 was bij Drankdozijn het goedkoopste en Smokehead Sherry Bomb had ik gekocht, nadat hier diverse goede tot zeer goede beoordelingen over waren gegeven.

• Ik ben: Vaker klant geweest

uitstekende en heerlijke vodka en rum

drankdozijn is top en snelle levering goeie ervaring mee altijd en altijd scherpe goeie prijzen op drank erg tevreden mee

• Ik ben: Vaker klant geweest

Big 10 used tbis company a few times never disappointed.

Very quick service, whisky is definitely the best quality, the price is good. Recommend this company.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Helemaal top kan niet beter

Kan niet beter

Goed.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Goede Kwaliteit in ruime zin!

Een uiterst gemakkelijke site, overzichtelijk en vooral duidelijk! Ruime keuze en aantrekkelijke prijzen. Goede verzorging voor de verzending, veilig en zeker! TOP

12 Kombuisweg

Amsterdam 1041 AW