Zeer correct

Al jaren klant

Tevrede klant!

Altijd goede service

Goed goedkoop en snel

Goed goedkoop en snelle levering in goede stevige doos

• Ik ben: Vaker klant geweest

goede website vlotte levering voordelig makkelijk.

Heb nu 2 keer iets besteld en ben er zeer tevreden mee,beveel het bij anderen aan.

Goedeen snelle levering

Zou het op prijs stellen/redelijk vinden na de vele bestellingen wat korting te krijgen

Snelle levering, goed verpakt

• Ik ben: Vaker klant geweest

Goede prijs en goede snelle service

Altijd mooie aanbiedingen voor goede producten en snelle afhandeling. PostNL had onze bestelling deze keer niet goed verwerkt. Nadat ik drankdozijn daarover contacteerde had ik binnen no time antwoord en hebben ze het opgelost zodat ik de volgende dag alsnog alles had. Hele goede service.

Great Service

Great service and great price

• Ik ben: Vaker klant geweest

Prima spullen en keurig bezorgd !!

Grote keuze voor een redelijke prijs !

altijd geleverd conform afgegeven gegevens

altijd geleverd conform afgegeven gegevens

Ik bestel hier graag!

Goede prijzen en altijd netjes verzonden!

Veel keus, snelle levering, goede service

Veel keus, snelle levering, goede service

Goede en snelle afhandeling

Makkelijk besteld en snel in huis

Makkelijk besteld en snel in huis

goede prijzen, snelle levering

Bestellen van drank gaat gemakkelijk, valt me op dat de prijzen en aanbiedingen minder worden, ook kon er dit maal voor het eerst maar een fles chivas regal besteld worden, jammer

• Ik ben: Vaker klant geweest

Zeer uitgebreide keus voor een uitstekende prijs, al jaren!!

Al is het de Schrobbeler voor het kerstpakket, een lekkere Pastis voor mijn vrouw of een heerlijke Talisker of Springbank voor mezelf of een blend voor de koffie. Zo veel keus voor een prima prijs. Al jaren ben ik klant van Drankdozijn en ik hoop dat nog jaren te blijven.

Goede prijzen uitstekende selectie

Er is altijd wat te vinden en vaak erg leuke aanbiedingen. Zelfs zonder kortingsacties is drankdozijn erg voordelig. En er wordt altijd zeer tijdig en keurig geleverd. De dozen zijn overigens heels stevig en kwamen ook goed van pas bij ons recente verhuizing! :-p

Snelle en keurige levering

Snel geleverd. Ik had 2 flessen besteld, jammer dat er zoveel verpakkingsmateriaal werd gebruikt.

Levering prima .. bezorging was k.t .. ;

Drankdozijn heeft alles goed gedaan ... het ging fout bij de bezorging .. ; Aangeven dat je gaat leveren binnen een periode .. thuis wachten op ... ; En dan niet komen opdagen. Waardoor levering opschuift tot NA het weekend ... ; Drankdozijn ... is niets te verwijten .. ;

• Ik ben: Eerste keer klant

Superbegrip voor digibeetachtige besteller.

Ben grenzeloos fijn geholpen door uw medewerkers en in het bijzonder door Victoria toen een en ander in de war leek te lopen en dat deed me ontzettend goed en maakte me rustig. Bijzonder bedankt.

Altijd prettige winkelervaring

Mooie, duidelijke en gemakkelijke site. Veel keuze en gunstige prijzen. Eenvoudig bestelproces, en snelle en correcte levering.

zakelijk en stipt

Snelle, duidelijke afhandeling.