Prima.

Prima.

gewoon goed

goeie dranken voor een goede prijs. Zeker goedkoper dan bij de lokale slijter. 1 nadeel is wel dat er voor een aardig bedrag moet worden besteld om geen verzendkosten te betalen. Daarnaast worden de flessen goed in een stevige doos in afzonderlijke compartimenten verpakt en bezorgd. 1 tip voor Drankdozijn: bij kleinere bestellingen, gebruik een kleinere doos (6 flessen in een doos waar ong. 20 stuks in kan is een beetje zonde...)

Helemaal top

Snel geleverd en goed verpakt. Mooi assortiment

Snel en erg voordelig

Voor het eerst hier besteld: Snel en erg voordelig!

• Ik ben: Eerste keer klant

Juiste en correcte levering.

Altijd juiste en correcte levering. Product van goede kwaliteit.

Voordelig geprijsd

Snelle levering, wel werd de aangegeven leveringsdag na definitief bestellen een dag opgeschoven. Onduidelijk hoeveel flessen in doos voor gratis bezorging. Beter verzenden vanaf ..€ gratis

Prijs-kwaliteitverhouding erg goed

Ik heb al vaker bij Drankdozijn besteld. En dat zal in de toekomst nog wel vaker gebeuren. Uitgebreid assortiment. Concurrerende prijzen. Prima kwaliteit. Snelle levering in stevige doos.

Besteld en snel geleverd

super

jammer dat er met de dozen gegooid word kartonnen stonden bijde open

Niks te klagen!

Goed assortiment, goede prijzen, goede verzending. Niks mis mee.

Super assortiment snelle levering

Grote keuze , snelle levering

• Ik ben: Vaker klant geweest

Op voorraad en op tijd afgeleverd, zeer tevreden

• Ik ben: Vaker klant geweest

zeer brede voorraad en keuze

het is lekker en verrassend jammy

Goede service, prima prijs

Voor Drankdozijn gekozen vanwege de prijs en leverbetrouwbaarheid. Ook de communicatie is uitstekend. Zeer klantvriendelijk.

Uitstekende ervaring

Wij kopen al een tijdje al onze champagnes bij Drankdozijn en toen er vorige keer 3 dozen werden geleverd ipv 4, waarschijnlijk veroorzaakt door een losgelaten etiket of zo, heeft Drankdozijn dit werkelijk onmiddellijk gecorrigeerd door meteen een doos na te sturen, fantastisch, zo hoort het, bedankt!

Verbaasd over de prijs

Goedkoper dan elders

Goed en snel geleverd

Groot assortiment

Ik kan hier altijd slagen voor wat ik nodig heb.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snelle levering, goed verpakt en de inhoud van de flessen overtreft mijn verwachtingen.

Snelle zakelijke levering

Bestelde flessen zijn altijd snel binnen. Fijn dat er regelmatig aanbiedingen zijn. Ik maak dan ook regelmatig gebruik van Drankdozijn om de voorraad aan te vullen. Jammer dat er nooit een extraatje bij zit.

Very happy with it!

It was easy to order, the prices were good and the delivery was free (above 1 full box). Totally worth it!

• N/A

Netjes opgelost

De eerste zending kwam niet aan omdat deze beschadigd was. Dit is netjes en snel opgelost.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Bestelling keurig geleverd, mooi verpakt

Hoera

Effectief

Snelle service met goede veiligheidsmaatregelen

Keurig op tijd bezorgd

De bestelling word netjes bezorgd in een stevige doos. De afgesproken datum en tijd word netjes nagekomen.

12 Kombuisweg

Amsterdam 1041 AW