alles naar wens

alles naar wens

zoals het hoort

Bestellen gaat normaal. Levering op de aangegeven dag en tijd. Product aanzienlijk goedkoper dan in willekeurig welke winkel.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Goed betaalbare drank en snel geleverd

Goed betaalbare drank op meerdere soorten en merken. Soms helaas wel eens uitverkocht. Maar zeker een aanrader als je voor niet teveel geld en snel je drank wil hebben.

Prachtig

Ik ben de tel alweer kwijt hoe vaak ik hier whiskey heb besteld, maar ze kwamen perfect binnen en op de tong ook. Ik kan het komende 0,5 t/m 1,5 jaar vooruit met mijn nieuwe aanwinst en zal waarschijnlijk wel weer met deze een proeverij met voorgaande bestellingen (whiskey) samenstellen. Succes!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Drankdozijn is de meest complete whisky site.

Drankdozijn is de meest complete whisky site.

Goede en snelle levering

Wordt altijd keurig bezorgd

De site is overzichtelijk . Je bestelling wordt snel bezorgd . Netjes geregeld

• Ik ben: Vaker klant geweest

Whiskey scherp geprijsd en goed verpakt verzonden. Mijn dank daarvoor.

Heerlijke whiskey vol van smaak.

• Ik ben: Eerste keer klant

De levering was goed verzorgd maar wel iets later dan gepland

Er werd ons doorgegeven dat de levering op zaterdag zou aankomen, maar door drukte bij de koerier werd dat maandag. -Advies_ Misschien het pakket eerder aanbieden bij de koerier, zodat het een volgende keer wel op de aangegeven dag aankomt.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Super prijzen. Groot assortiment. Snelle levering. Top!

Van bier tot whisky, wijn tot likeur.. Alles te koop voor een mooie prijs. Wekelijks mooie aanbiedingen. Er zit altijd iets interessants tussen!! Snel besteld en snel geleverd..

• Ik ben: Vaker klant geweest

Goede prestaties jzen voor lekkere whisky

De verpakking is top, alleen jammer van de te grote doos.

De levering was goed verzorgd maar wel iets later dan gepland

Kwaliteit is redelijk

Mijn bestelling van deze Italiaanse rode wijn ging verkeerd, ik ontving 2 flessen sterke likeurwijn. Pas een week later kreeg ik na het retourneren de flessen wijn die ik besteld had. Had ik ze maar niet alsnog laten komen, de kwaliteit viel tegen. En geen vergoeding ontvangen vanwege de verkeerde zending de eerste keer.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Altijd op tijd en correct

Zelfs als het eens mis gaat kan gebeuren bij de post word het snel en prima opgelost. Ik ben zeer tevreden over de service.

Goede producten snelle levering

Leuke aanbiedingen en snelle levering

geen probleem

alles volgens afspraak

Betrouwbaar en betaalbaar!

Ik bestel regelmatig bij drankdozijn en er is nog nooit iets misgegaan. Prima prijzen en vele aanbiedingen!

prima bedrijf

dit bedrijf is zeer snel met levering. altijd perfect verpakt. makkelijk om iets te bestellen. prijs is goed. jammer dat er verzendkosten bijkomen.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Heerlijk bier en snel geleverd

Drink de Carolus nu zo 4 jaar en mijn favoriet is de Whisky Infused en de Carolus Cuvee van de Keizer Imperial Dark.

• Ik ben: Vaker klant geweest

makkelijke webwinkel en zeker niet duur

Goede keuzemogelijkheden. Snelle levering Niet duur

• Ik ben: Vaker klant geweest

Meestal de laagste prijs en snelle levering

Als ik, als whiskyliefhebber en -verzamelaar, een whisky zoek dan is Drankdozijn heel vaak de plek waar ik uitkom. Wel vind ik het jammer dat iedere zending in zo’n grote doos komt, pure verspilling. Ik bestel regelmatig een of twee flessen en dan zou het gunstiger zijn om dit in kleine verpakkingen te doen. Als regelmatige besteller betaal ik iedere keer een flink bedrag aan verzendkosten en zou het op prijs stellen als dit niet meer berekent wordt. De prijs van de whisky stijgt door deze extra kosten. Afhandeling van onregelmatigheden is altijd naar tevredenheid afgehandeld.

Prima dienstverlening

Van tijd tot tijd bestel ik wat flessen die altijd keurig en op tijd geleverd worden. Ik heb in de afgelopen jaren nooit problemen gehad en ik ben dus zeer tevreden.

• Ik ben: Vaker klant geweest

geweldige aanbiedingen wat het mogelijk maakt voor een mooie prijs andere whisky's te proberen

Vroeger was het vaak dezelfde goedkopere whisky, maar sinds ik drankdozijn heb ontdekt koop ik toch vaak een duurdere schotse whisky die voordelig bij drankdozijn de deur uit gaat.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Nog nooit teleurgesteld met mijn bestellingen bij drankdozijn. Ook niet vwb service. Onlangs gebeld omdat mijn kortingcode niet werkte. Geen gezeur over expiratiedatum, maar binnen 2 minuten een werkende code. Daarom kom ik steeds terug bij drankdozijn.

Altijd perfect!

Vaak besteld. Altijd juiste en snelle levering. Super