Snel en goed

Ik vind bij jullie regelmatig uitstekende oudere whisky tegen een acceptabele prijs!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Goede betrouwbare service met goede prijs

Ze doen wat ze je beloven en is meestal de goedkoopste

• Ik ben: Vaker klant geweest

Great selection, excellent prices, and when needed excellent service as well

Consistently good deals, great selection.

goed en voordelig

Ruime keuze, niet alleen goedkopere merken maar ook duurdere. Bijna alles is lager geprijsd dan in andere winkels. Levering is altijd snel en volgens afspraak.

snel, voordelig, ruime keuze

Fijn bedrijf

Fijne site snelle service

Top collectie tegen een goede prijs, snel en goed verpakt geleverd

Heel erg goed !

Alles zoals afgesproken . Goed verpakt !!!

• Ik ben: N.v.t.

Het juiste, keurig verpakt en op tijd

Goede duidelijke website. Ruime keuze en prima prijzen. Goed verpakt en snel thuisbezorgd

Altijd vlekkeloze levering

Altijd vlekkeloze levering, netjes verpakt en snel verzonden. Erg tevreden !!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Goede prijs/kwaliteit en snelle levering

Zo hoort het !

Vlotte levering, uitstekend verpakt, snelle doorlooptijd.

snel geleverd en voordelig

bestelling snel geleverd in degelijke verpakking en heel voordelig

• Ik ben: Eerste keer klant

Echt goed, duidelijk en soepel

• Ik ben: Vaker klant geweest

Overzichtelijke website. Ruim assortiment.

Ik heb een goede ervaring met Dranktotaal. Ruim assortiment, goede prijsverhouding en snelle bezorging. De bezorgdoos is mooi en praktisch, maar de opdruk mag wat mij betreft wat discreter.

• Ik ben: Eerste keer klant

groot aanbod, niet duur en snelle levering

Ruime keuze en alles voor een goede prijs. Gratis geleverd op de afgesproken tijd.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Prima en snelle levering, moet helaas wel tekenen voor ontvangst, dus thuis zijn of bij leveringpunt ophalen.

• Ik ben: Eerste keer klant

Vlotte levering en in goede staat ontvangen.

Er zijn veel online zaken waar je drank kunt bestellen, maar jullie spanden de kroon. Ik had niet verwacht op zo'n snelle levering.

Paket weg, keine Rückerstattung möglich

Kurzfassung: Für 60 € bestellt. Paket ist, entgegen der Behauptung von Hermes nie angekommen. Keine Rückerstattung möglich, wegen Ablagevertrag. Fazit: Wenn ich mir nicht sicher sein kann, das ein Online-Händler mir meinen Kaufpreis erstattet, bei Verlust der Ware, dann kaufe ich dort nicht mehr!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein
  • k.A.

Optimale service en top geregelde levering

Zeer goede service en prijs kwaliteit. Snelle levering goed bereikbaar komen afspraken altijd na.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Leuke aanbiedingen en snelle levering

Goede service. Grote assortiment.

• Ik ben: Eerste keer klant

Snel, altijd betrouwbaar en de goedkoopste

Altijd weer goed

Prima service! Goede prijs! Snel bezorgd

Drankdozijn zorgt voor een snelle afhandeling van je bestelling. De prijzen zijn normaal gesproken allogeen dan bij alle andere (online) slijters. De aanbiedingen schieten echt naar beneden waardoor deze zeer aantrekkelijk zijn. De bezorging is prima en de producten goed verpakt. De dozen zijn wel opvallend! Hierdoor gaat het je niet lukken om redelijk onopgemerkt je bestelling af te halen van een PostNL punt.

Leuk en lekker

Goed, prettig. Vervolg zal zeker komen...

• Ik ben: Eerste keer klant

Prima bezorging en altijd scherp geprijsd

DrankDozijn heeft een zeer ruime collectie en de producten zijn vaak stukken goedkoper dan een gemiddelde slijterij. De bezorging is voor mij altijd via PostNL en die is altijd helemaal op orde. Een webshop zoals webshops bedoeld zijn!

12 Kombuisweg

Amsterdam 1041 AW