Makkelijk bestellen en snel geleverd

Zodra ik mijn keuze heb gemaakt stuur ik de bestelling door en betaal via iDeal. Direct daarop ontvang ik bevestiging en levering datum

Supersnel en goed verpakt

Alles supersnel geleverd. Volgende dag alles in huis ondanks dat ik, de dag van te voren, pas later op de dag besteld had. Prijs was ook lager dan ik ergens anders, in de aanbieding, moest betalen.

Helemaal prima.

Leuke prijzen en een fantastisch snelle levering.

• Ik ben: Eerste keer klant

Top! Snelle verzending en goed ingepakt.

Prima webshop.

Doos opengemaakt , goed verpakt . En ik ben blij

Precies wat ik verwachtte

• Ik ben: Eerste keer klant

Niets op aan te merken, goede service

Prima service, de levering viel wel wat later op de dag uit dan eerst gemeld, maar dit vormde geen problemen voor mij

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snelle bezorging en Lage prijzen. Supergod.

1e x bestellen, alleen maar goed.

Snel geleverd, uitstekend verpakt

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snel geleverd in veilige overdoos

Scherpe prijs en snelle levering. Ook ruim assortiment. Ben zelf fan van Ierse wiskeys.

Super handig snelle levering

Uitstekend.

Conform afspraken en prima verpakt.

• Ik ben: Vaker klant geweest

door beperkte aflevering 3 flessen per keer zijn de bezorgkosten in verhouding gestegen

verder een betrouwbare leverancier

Goede prijs en snel bezorgd

Goede prijs en snel bezorgd

Gewoon super

Snel goedkoop en prima staat geleverd.

Super snel en voordelig

Ik bestel regelmatig. Prijzen zijn altijd goed en bezorging supersnel.

• Ik ben: Vaker klant geweest

vlot, geen problemen, zoals het hoort

zoals altijd prettig om bij DD te shoppen.

snel en niet duur

grote keuze uit verschillende soorten drank worden snel en goed verpakt thuis geleverd. zeker niet duur. zelf wat chimay bierjes besteld en die waren zeker een stuk goedkoper dan in de winkel.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Een week te laat geleverd

Op donderdags besteld om op maandagochtend te laten leveren zodat ik zeker thuis zou zijn. Kreeg hier keurig een bevestiging van, maar helaas zat ik voor niets te wachten. Gebeld met klantenservice en die zeiden dat het pakket vertraagd was en de volgende dag zou komen. Wederom tevergeefs thuisgebleven en niets ontvangen. Vervolgens geprobeerd om een andere bezorgafspraak te maken omdat ik de dagen er op moest werken. Dit was niet mogelijk met als gevolg dat het pakket pas op vrijdag bij een Post NL punt werd afgeleverd en ik het daar moest komen ophalen. Ik had juist besteld zodat ik er niet de deur voor uit hoefde te gaan. Nu een auto moeten lenen om het pakket van 17kg te vervoeren naar huis wat toch best wel een eindje was en dus ook niet lopend of op de fiets kon. Bij het bekijken van de bon zag ik dat er geen korting was gegeven op een actie artikel(2 flessen Sonnema Beerenburg voor €23), omdat het in de aanbieding was had ik er zelfs 4 flessen van besteld. Maar achteraf heb ik daar dus gewoon de hoofdprijs voor betaald. Al met al een zeer slechte ervaring! Dit was mijn tweede bestelling hier, de vorige keer ging alles wel goed en dus besloot ik nog eens te bestellen. Heel jammer dit, misschien volgende keer toch maar naar de slijterij…

• Ik ben: Vaker klant geweest

Goedkoop, maar echt goede kwaliteit

Super service

Snel en goedkoop, bestel voortaan allen nog bij Drank Dozijn

Prima geregeld!

Bestellingen worden altijd prima geregeld! Heel tevreden!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snelle levering voor een goede prijs

Snel geleverd voor een goede prijs

Goede aanbieding.

12 Kombuisweg