Mijn ervaring is tevreden

Nadat mijn eerste bestelling beschadigd retour gegaan was gegaan, heb ik de bestelling in goede orde ontvangen. Dank jullie voor het snelle handelen.

1a Kundenservice und schnelle Lieferung

Meine aktuelle Bestellung hatte mich am 4. September 2021 aufgegeben. Geliefert wurde - wie zugesagt - am 7. September. Auch meine früheren Bestellung wurden schnell erfüllt. Zudem ist der Kundenservice schnell und zuverlässig. Es ist immer wieder eine Freude günstig zu bestellen. Viele Grüße aus Duitsland!

• k.A.

Gewoon uitstekend

Ieder bestelling bij drankdozijn wordt snel geleverd en geweldig goed verpakt. Altijd een feest om zo'n pakket te ontvangen.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snelle en correcte levering én voor een goede prijs!

Snelle levering in goede stevige doos. Ben blij met Drankdozijn vanwege de aantrekkelijke prijzen en fijne collectie port en cognac. Een aanrader!

Erg lekker

Ik heb vaak voorraad kopen.

Geweldige service

Al een paar x bestellingen geplaatst altijd prima verpakt en snel geleverd !!!!

Uitstekend!

Bestelling is op tijd geleverd, zoals altijd.

• Ik ben: Eerste keer klant

Snelle levering voor een mooie prijs

Ik heb goede ervaring met DrankDozijn.nl omdat zij regelmatig een leuke aanbieding hebben, die precies in mijn straatje past. Plus snelle levering (en op tijd).

Alle prijzen zijn Excl. BTW

De service is prima en de flessen zijn goed verpakt. Maar wat ik echt misleidend vind is dat jullie alle prijzen Excl. BTW tonen en dat dat pas duidelijk wordt wanneer je afrekent. Als ik jullie aanbeveel zal ik dit er expliciet bij vertellen!

• Ik ben: N.v.t.

Snel. Efficient. Goeie prijs

Kwam op afgesproken tijd aan. Goed verpakt.

Prima gegaan

Ga zo door

prima!

prima produkten goed verpakt tegen een voor mijngoede prija

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snel bezorgd en netjes verpakt

Dit was mijn eerste ervaring bij drankdozijn, en ik heb inmiddels 2 nieuwe bestellingen geplaatst. Ik ben zeer positief en zal zeker vaker bij deze zaak bestellen!

vaak leuke aanbiedingen

• Ik ben: Vaker klant geweest

Top service, snel geleverd en goede prijs.

Zeer goede service

Zeer goede service

super

super

• Ik ben: Eerste keer klant

Mooie prijs voor echte merken

Top, optijd geleverd. Echte merken voor lage prijzen, niets te klagen!

• Ik ben: Eerste keer klant

Makkelijk besteld en supersnel geleverd.

NVT

NVT

Excellent champagne

It is a very nice champagne. Easy to drink, fresh, smells of strawberries and brioche, some green apple. Lots of soft tiny bubbles. Palette is summer fruit dominated with a hint of minerality. Aftertaste is rather long and pleasant. Overall joyful character, it is a very easy and positive champagne, not too simple, not too complex, but approachable and elegant. I kept a half-full bottle in the fridge for 10 days after opening, and it didn't change a bit, bubbles holding up very well. Would be hard to find a better wine for the money

Snel en netjes geleverd

• Ik ben: Eerste keer klant

Wanneer ik bestel , altijd de volgende dag afgeleverd op het afgesproken adres , altijd heeft de bestelling nog geklopt . Ben zeer tevreden

12 Kombuisweg

Amsterdam 1041 AW