Snelle nette bezorging!

Goede prijs, snelle levering en keurige verpakking! Aanrader!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snelle levering goede prijs en verpakt in een stevige doos!!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Goede kwaliteit en aanbiedingen met snelle levering

Prima allemaal

Top bedrijf

Super scherpe prijzen, snelle levering en zeer sterke dozen waarin ze worden verzonden. Ik bestel hier standaard vrijwel al mijn drank en elke keer gaat het precies zoals beloofd.

• Ik ben: N.v.t.

Simpel bestellen, snelle levering, en prima prijs. en goede service.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snel, makkelijk en leuke aanbiedingen

Was al een tijdje op zoek naar een wijn die ik erg lekker vind en uiteindelijk bij drankdozijn voor een lagere prijs dan gemiddeld gevonden!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snelle levering van een heerlijke whisky

geweldige site

snelle levering en goede prijs

• Ik ben: Vaker klant geweest

De beste plek voor je flessen bubbels!

Ik zocht naar een online slijterij waar de flessen Piper voor een scherpe prijs aangeboden worden. Dit is em!! En de service? Uitstekend! Goed verpakt en de volgende dag netjes in huis. Hier bestel ik voortaan!

gewoon goed

Keurige levering tegen een nette prijs

• Ik ben: Eerste keer klant

Grote voorraad en die wiskey die ik wilde hebben was ook mog in de aanbieding.

Goede en snelle service

Nooit teleurgesteld, niet qua prijs, niet qua assortiment en zeker nooit qua levertijd!

Gewoon Top

Goede, duidelijke en makkelijke site Snelle levering Gewoon Goed

• Ik ben: Eerste keer klant

Top,wat gezegd wordt wordt ook waar gemaakt door jullie

Excellent whiskey

This is one of my favourite drinks. Great balance of flavors and alcohol.

• Ik ben: Eerste keer klant

Slechte service - pakket komt nooit

Dus bestelde ik wat koffiesiroop via dit bedrijf. Voor de goede orde, deze koffiesiroop is non-alcoholisch. Het is letterlijk vloeibare suiker. En toch, moest ik de iDIN leeftijd verificatie doen, wat ik met succes deed. Dit zou niet nodig moeten zijn, want nogmaals, het artikel is vloeibare suiker. Maar ik heb mijn leeftijd geverifieerd, en het pakket besteld. Vervolgens krijg ik een melding van PostNL dat ik mijn leeftijd moet verifiëren om mijn pakket te krijgen. Dat betekent dat ik thuis moet zijn. Dus ik moet de bezorgtijd veranderen om er zeker van te zijn dat ik thuis zal zijn, wat gelukkig gelukt is. Daarna bleef PostNL de bezorgtijden veranderen. Eerst was het tussen 8 en 10, dus ik plande om later naar mijn werk te gaan. Nu is het tussen 14 en 16, wat een belachelijk tijdstip is. En terwijl ik thuis zat te wachten op een pakje, wat weer gewoon vloeibare suiker is. Omdat ik hier moet zijn om mijn pakje te krijgen, omdat deze vloeibare suiker leeftijdsgebonden is. PostNL heeft me op de een of andere manier gemist - dus het pakket komt niet eens vandaag. Ik bestel nooit meer bij dit bedrijf. Het zou één ding zijn als ik alcohol bij hen zou bestellen, ik ben blij dat ze leeftijdscontrole serieus nemen. Maar dit is compleet belachelijk. Ik bestel iets dat iedereen legaal kan kopen, en toch moet ik vrij nemen van mijn werk om het te ontvangen. Ik wou dat ik dit bedrijf nooit gevonden had.

• Ik ben: Eerste keer klant

Top whiskies voor de scherpste prijs

Ik bestel hier graag mijn whiskies. Snel geleverd en super betrouwbaar.

Snelle levering.

Wel irritant was dat er steeds gevraagd werd of ik 18 jaar was...... ik had mijn geboortedatum al ingevuld en toch steeds de vraag of ik wel 18 was. (ben 69 jaar!)

• Ik ben: Eerste keer klant

Zeer netjes en zorgvuldig verpakt. Goede communicatie en volgens afspraak afgeleverd. Kan niet beter!

• Ik ben: Eerste keer klant

snel en correct, als altijd.

Overzichtelijke website, snelle levering.

Snel en goed

Een snelle levering in een goede verpakking voor een scherpe prijs.

betrouwbaar

degelijk

snelle bezorging

bij bestellen van een volle doos ' uit 12 flessen .. is de prijs nog aantrekkelijker

toppie

netjes verpakt!

Top prijzen.

De prijzen zijn top. Snelle levering. Ik heb mijn drankenhandel gevonden.

12 Kombuisweg

Amsterdam 1041 AW