Veel keus en een leuke prijs.

Snelle levering en goed verpakt. Als wat ik zoek op whisky gebied bij jullie te vinden en bijna goedkoper.

Prima service. Dank.

Alles volgens schema.

Ik krijg geleverd wat ik bestel.

Levering prima, bezorging slecht

Zending was compleet en goed verpakt. Bezorging beneden alle peil. Ivm werk zou er s’avonds bezorgd worden. Toe kreeg ik bericht over bezorging overdag met tijdspanne. Ben toevallig de hele dag thuis geweest, niemand gezien. Moest ik pakket ergens ophalen. Net op tijd gelukt ( het bedrijf sluit om 17 uur), dat haal ik in normaal gesproken nooit! Gelukkig toch gelukt! Waardeloos dit!! Ik had 1 van de flessen de avond van levering nodig. Ik heb hier verder geen goed woord voor over!

• Ik ben: N.v.t.

Bestellen en aangeven wanneer en welk tijdslot je wilt ontvangen. Alles prima gegaan volgens opgave. Helemaal top.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Alleen maar zeer goede ervaringen.

Perfecte service van Drankdozijn

Bestelling geplaatst, maar helaas voor niets zitten wachten, pakketdienst niet langs geweest. Kreeg wel melding dat ze me niet thuis hadden aangetroffen. Zending niet kunnen ophalen, werd retour genomen door Drankdozijn. En dezelfde dat nogmaals verstuurd. Toen wel goed willende pakketbezorger. Pakket is stevig dus kans op schade is zeer klein, ik ga echt nog eens bestellen.

Goede snelle service.

Snelle en goede levering

Perfecte levering

Prijs kwaliteit super Levering prima op tijd.

Betrouwbaar en goed

Regelmatig wat besteld en nooit verkeerde levering gehad.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Alleen had ik een zg buikflesje besteld volgens de foto op de website maar ontving ik een rechte fles Zonder enige opmerking wat de reden hiervan was..!?!?

Subliem

Nooit te laat , bestel maar bestel maar

snelle en juiste levering

Het is altijd een snelle en juiste levering, ook na de Brexit HET SCHEELT MIJ EEN TIENTJE PER FLES TAV ANDERE LOKALE AANBIEDERS.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Prima geholpen naar alle tevredenheid na de aankoop

Inmiddels diverse bestellingen gedaan en altijd tevreden met de bestelling en mocht er iets niet voldoen aan de verwachting word daar totaal niet moeilijk over gedaan Top.

Niet voldaan aan levertijd

Erg goed qua prijs, zeker vergeleken met andere winkels. Wel 6 euro verzendkosten, is niet erg als ze dan optijd leveren. Nu had ik 5 flessen besteld om mee te nemen op vakantie en wordt het te laat geleverd waardoor ik al weg was en het niet mee kon nemen.

• Ik ben: Eerste keer klant

Vlot geleverd in deze uithoek van Nederland.

Veel kwaliteit voor veel minder geld, thuisbezorgd.

• Ik ben: Eerste keer klant

Ruime keuze, voordelig en snelle bezorging

Ik maak al jaren gebruik van Drankdozijn en ben zeer tevreden. Altijd interessante aanbiedingen en erg goedkoop t.o.v andere winkels. Ook wordt het zeer snel thuisbezorgd.

Super vlot geleverd.

Super vlot geleverd. De goedkoopste voor Bombay Saphire gin, erg tevreden.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Goedkoper als in de winkel, zeer snelle service

Goedkoper als in de winkel, snel en makkelijk thuis bezorgd Zeker een aanrader voor als je een feestje geeft met veel drank

• Ik ben: Vaker klant geweest

Slechts de aflevering kan iets beter.

Al meer dan een jaar maar 1 te bestellen

Ik probeer al meerdere keren een doos (12) vol te bestellen maar elke keer krijg ik een error met de tekst u kun hier maar 1 van bestellen. En toch maar reclame maken als u er twaalf besteld krijgt u transport kosten korting. Dit gaat dus niet op want je kan er maar één betellen en dit moet je 12 keer achter elkaar doen dus 12 keer transport kosten Dus niet bij Drankdozijn bestellen er zijn meerder web shops waar je wel meerdere kan bestellen.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Bekende merken voor feestelijke prijzen.

Ik kocht al vaker een voorraad drank bij Drankdozijn. Makkelijk en overzichtelijk te bestellen op hun site. Fijn gevoel als die grote stevige doos door de bezorgdienst in de gang gezet wordt. We grijpen de komende weken niet mis. Je betaald ook vele euro's minder dan in de winkel. Echt een aanrader.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Goede en snelle verzending!

Goede prijs en snelle verzending!

12 Kombuisweg

Amsterdam 1041 AW