Goed verpakt en snel geleverd.

Stevige doos en het werd snel geleverd.

• Ik ben: Eerste keer klant

Goede prijzen en snelle bezorging. En niet te vergeten geweldige service (bestelling was niet helemaal goed juist,aar dit werd snel en heel netjes opgelost). Volgende bestelling zeker weer bij jullie.

• Ik ben: Eerste keer klant

goede service en vriendelijk contact

• Ik ben: Vaker klant geweest

Top, een aanbeveling waard , snelle levering

Nogmaals uitstekend en de verpakking uitmuntend een aanbeveling waard om iets te bestellen

• Ik ben: Vaker klant geweest

De bestelling was netjes en stevig verpakt

Goed service!

• Ik ben: Eerste keer klant

Snelle bezorging, niet te duur

• Ik ben: Eerste keer klant

De juiste levering snel en netjes geleverd

Betaalbaar, gevraagde producten snel en netjes afgeleverd

Echt super

Het is en altijd met een goede korting, goed verpakt en snelle services!

• Ik ben: Vaker klant geweest

prima goede prijs, snel geleverd, prima verpakt top

top ervaring

Flessen goed verpakt

Bestelde producten goed geleverd in een stevige verpakking. Veel keuze in de shop tegen scherpe prijzen voor Nederlandse begrippen.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Fijne winkel, top service!

Ik koop hier graag! Fijne webwinkel, goede prijzen en goede klantenservice! Na contact met de klantenservice over een foutje in de verzending, is dit keurig opgelost met een extraatje twv van hun verzendkosten voor het ongemak. Dat is eigenlijk het enige wat ik zou kunnen aanmerken over DrankDozijn: ze hebben de hoogste verzendkosten van alle webwinkels waar ik koop. Als dit minder zou worden of het bedrag voor gratis verzending omlaag zou gaan, krijgen ze wat mij betreft de volledige ⭐️ ⭐️⭐️⭐️⭐️!

Mooie aanbiedingen, zorgvuldigverpakt

Volop keus in whisky (mijn favoriete drank) tegen scherpe prijzen. Levering loopt over het algemeen heel goed.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Delivery is not what is promissed

I can understand that the delivery is done via Post.nl and not via drankdozijn, so they cannot have full control on the delivery process. All fair enough. But then, do not say that you are able to delivery on the next day!!!! I purchased 24 bottles, on a Friday, and clearly stated for a delivery on Tuesday. When I got the box? In Wednesday!!!! I had to reschedule all my working day to stay at home on Wednesday!!! Am I buying with you guys again? Not sure.

prima producten !!

Slechte ervaring met de eerste zending. De tweede zending was er de volgende dag. Service was prima .

Snel en makkelijk

Altijd snel en makkelijk bestellen. Snel thuis geleverd. Keurig verpakt.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Keurig op tijd netjes verpakt en voor een prima prijs

Keurig op tijd netjes verpakt en voor een prima prijs!

Snel en goedkoop

Snelle levering, redelijk goedkoop en zeer ruime keuze

• Ik ben: Vaker klant geweest

uitstekende producten voor een prima prijs

Goede waarheidsgetrouwe beschrijvingen van de producten

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snelle levering, keurig verpakt.

Snelle levering, keurig verpakt.

• Ik ben: Eerste keer klant

Product werd snel geleverd, grootste gedeelte was prima verpakt behalve whisky glas dit zat los in de doos.

• Ik ben: Eerste keer klant

Geweldig genoeg keus goede prijs.

Altijd goed verpakt.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Ik kreeg mijn bestelling binnen dagen.

12 Kombuisweg

Amsterdam 1041 AW