Komt afspraken goed na

Alhoewel de prijzen de laatste jaren behoorlijk gestegen zijn, doe ik graag zaken met drankdozijn. Constante kwaliteit van levering, prima!

Vlot en voordelig

Regelmatig besteld via drankdozijn . Altijd voordelig en vlot geleverd . Met keuze aan huis , of afhaalpunt. Persoonlijk vind ik het afhaal punt lekker makkelijk . Geen gemiste levering dan .

late levering

Ik heb besteld op woensdag ochtend om 12.00 De bezorging was op zaterdag om 11.00 Dat had ik totaal niet verwacht, gezien het zinnetje Voor 21.00 besteld, de volgende dag in huis.

• Ik ben: N.v.t.

Snelle levering, en goede prijs/ kwaliteit

Heel erg makkelijk, snel en goedkoop je drankvoorraad aanvullen.

Snelle perfecte levering

Prima, niks op aan te merken. Snelle en correcte levering.

Lekker genieten van Chouffe

Perfecte levering

Voor het eerst besteld bij Drankdozijn.nl. De prijs was goed (per saldo € 48 euro bespaard op 6 flessen whisky), de aflevering stipt op tijd. Zeer tevreden.

• Ik ben: Eerste keer klant

Topklasse, gunsige prijs en altijd leverbetrouwbaar

Al jaren bestellen we een doos schrobbeler en nu ook een kruidenbitter hooghoudt kalmoes. Zoals gewend is bestellen Online super eenvoudig. Na betaling wordt direct verstuurd en duurt meestal maar 1 of 2 dagen. Of de postbode blij is met bv schrobbeler, ruim 25 kilo daar heb ik geen oordeel over. Maar meestal wordt ook door de bezorger keurig afgehandeld , zet zelfs de doos in de gang ipv voor de deur. Dus echt super.

Super bedrijf

Goede ervaringen met drankdozijn en goedkoper dan een slijterij. Zondag besteld dinsdag geleverd.

• Ik ben: Eerste keer klant

Compleet aanbod tegen goede prijzen

Wel de aanbiedingen in de gaten houden !

Uitmuntend

Makkelijk bestellen goedkoop goede producten snelle verzending

• Ik ben: Vaker klant geweest

De producten snel ontvangen, moest wel mijn id laten zien. En ik had gewoon 2 flessen limonade van monin. Dat vond ik wel grappig

Top service!

De bestelling wijnen voldoet aan verwachting. Goed verpakkingsmateriaal. De levering door PostNL was mislukt (postbode gaf aan dat het adres niet bestaat). De service van Drankdozijn was snel en goed geregeld waardoor we al snel het pakket alsnog konden ophalen toen we een servicepunt van PostNL hadden doorgegeven. Opnieuw verstuurd en geen extra kosten aan verbonden. We bestellen snel weer, nouja.. zodra de flesbodems in zicht zijn!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Aucun soucis avec ce site

Vraiment TIP TOP avec des prix raisonnables j'ai commandé à plusieurs reprises et c'est top

• N/A

Makkelijk alles gevonden wat ik nodig had, volgende dag binnengekomen in een grote, maar veilige doos. Geen klachten en alleen maar meer redenen om vaker gebruik te maken van deze website.

levert keurig op tijd

Veel selectie, concurrerende prijzen en snel bezorgd

• Ik ben: Vaker klant geweest

Super geregeld en volgens levering-afspraak.

Levering op de afgesproken datum bij het gevraagde PostNL-filiaal.

• Ik ben: Eerste keer klant

levert keurig op tijd de bestelde items

De whisky van een topmerk was echt goedkoop. Zeker een aanrader om eens rond te snuffelen bij drankdozijn. De wijnaankoop was een beetje een tegenvaller. Maar dat was wel te verwachten gezien de prijs.

Prima aanbieding

Snel thuis bezorgd

• Ik ben: Eerste keer klant

Goeie zaak snel bezorgd en voordelig

Helemaal top

Snel, goed

Snelle bezorging, goed verpakt, je krijgt precies wat je bestelt

• Ik ben: Vaker klant geweest

Bestelling snel geleverd tegen gunstige prijzen. 2x leeftijd check is net 1 teveel!

Drankdozijn....what else...

Goed, snel, en goede aanbiedingen

• Ik ben: Vaker klant geweest

Geweldig assortiment, goede prijzen, prima service!

Geweldig assortiment, goede prijzen, prima service!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snelle levering en scherpe prijzen!!

12 Kombuisweg

Amsterdam 1041 AW