Goede uitgebreide keuzes, mooie niet te hoge prijzen.
Alleen een opmerking over bezorging. Bestelling zou bezorgd worden afgelopen woensdag 14 juli. Op opgegeven tijdstip in t&t kwam post.nl echter niet.Ik was voor het huis. Op twee meter van de voordeur, aan het schilderen. Heb geen bezorger gezien, ook geen busje in de straat. Ook in de brievenbus geen briefje. 's Avonds werd ik door Post.nl per mail in kennis gesteld dat het pakket niet afgeleverd kon worden. Vanaf de volgende dag zou het pakket bij een afhaalpunt hier in het dorp opgehaald kunnen worden. Ik heb een boos mailtje naar Post.nl gestuurd, omdat er helemaal niemand aan de deur was geweest om het pakket te bezorgen. Geheel geen reactie ontvangen. Pakket dus opgehaald bij de Bruna. Bedrijfsleider vertelde mij dat dit niet de eerste klacht was betreffende bezorging van klanten die bij hem pakjes kwamen ophalen, terwijl zij ook nooit een bezorger aan de deur hadden gezien. Als troost vertelde hij er nog wel bij dat onze vaste bezorger momenteel met vakantie was. Hij had ook al diverse keren contact gehad met Post.nl over de niet bezorging van pakjes. Werd helemaal niet op uitgedaan. Dus als u krachten krijgt over de bezorging dat kunt u ook bij Post.nl terecht.