Absoluut geen"13 in een dozijn".

Zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Regelmatig mooie en goede aanbiedingen.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Absoluut geen"13 in een dozijn".

Zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Regelmatig mooie en goede aanbiedingen.

Mischien voor herhaling vatbaar

Ik heb bij drankdozijn besteld en was onder indruk van de ruime keuze. Besteld, bevestiging gekregen en het werd opgestuurd. Alleen bij de bezorging ging het wat minder, ik heb mijn leeftijd geverifieerd bij de betaling dus moest dat goed zijn. Komt de bezorger en die kan niet mijn pakketje afgeven zonder legitimatiebewijs om mijn leeftijd te bevestiging, beetje dubbel op vind ik. Vervolgens open ik mijn fles en is de kurk volledig uitgedroogd waardoor die in de hals doormidden breekt. Heb het zelf kunnen oplossen , maar dit was wel even een tegenvaller. Ik geef graag een tweede kans en zal dat vanwege het ruime aanbod en de reële prijzen wellicht nog een keer doen. Gr, Jessey Ploeger

• Ik ben: Eerste keer klant

Snelle service, veilig verpakt, goede whiskey

snel en goed geregeld.

reeds vaker besteld en altijd goed geregeld

Pittig dronken van geworden

Alles prima

Top product

Dozen waarin geleverd worden zijn wel erg slap. En dat PostNL een dag later levert en je vervolgens ergens een dorp verder je spullen kan gaan halen is niet echt een plus punt. Verder een top zaak met super service

• Ik ben: N.v.t.

Helaas waren er tijdens het transport 2 flessen kapot gegaan volgens postnl . Foto van de doos gemaakt en mailtje gestuurd naar drankdozijn of ik het geld van die 2 flessen teruggestort kon krijgen, het geld stond met twee dagen al op de rekening. Ik ben zeer tevreden over de service.

Kortom, gewoon perfect!

Snelle levering en goed verpakt

Kortom, gewoon perfect!

Snelle levering en goed verpakt

• Ik ben: Vaker klant geweest

Duidelijk, overzichtelijk en snel bezorgd.

Ruime keuze in assortiment. Zeer gunstig geprijsd. Levering snel en te volgen via track & trace.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Mooie prijs voor goede whisky

Gemakkelijk bestellen , vlot afrekenen en voor en zeer aantrekkelijke prijs .

• Ik ben: Vaker klant geweest

PostNL maakt er een zooitje van

Als PostNL het beter had gedaan was het 5 sterren geweest. Maar helaas moest ik nog steeds met een zware doos van afhaalpunt naar de auto lopen. Mijn relaas: Levering staat voor donderdag gepland. Postbode stopt nota bene voor de deur op het aflevertijdstip, ik sta voor de deuropening te wachten. Postbode loopt met een ander pakket naar de overburen, stapt weer in en rijdt weg(!) Binnen het uur krijg ik de melding dat ze me gemist hebben en het pakket naar het dichtstbijzijnde afhaalpunt gaat. Vrijdag vanaf 15:00 kan ik het ophalen. Vrijdag krijg ik bericht dat ze het niet gaan halen en dat ik zaterdag het pakket op kan halen op het afhaalpunt. Terwijl ik zaterdag in de rij sta te wachten bij het afhaalpunt (want de Bruna klanten staan in dezelfde rij) denk ik terug aan de vrijwel lege Gall&Gall die ik op 50 meter afstand voorbij liep. Doos is keurig ingepakt in stevige doos, doos is zelfs herbuikbaar als verhuisdoos. Drankflessen rammelvrij ingepakt zodat ze zonder schade aankomen. Drankdozijn verdient 5 sterren, maar gezien de ervaring met PostNL bestel ik niet meer.

• Ik ben: Eerste keer klant

Levering was snel. Prijzen altijd goed.

Aanrader

Snel service goed verpakt!!!

• Ik ben: N.v.t.

Op tijd en correct

Gewoon super goed

Keurig en netjes veilig verpakt. Snelle levering. En niet te vergeten grote keuze met héérlijke wijnen

Super service

Super service. Door een fout bij PostNL werd ons pakket niet geleverd. Na 1 telefoontje werd de bestelling nogmaals geleverd.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Super Angebot. Super Service.

Geweldig aanbod. Super service. Concurrerende prijzen.

Ruime keuze

Bezorging mag sneller

• Ik ben: Vaker klant geweest

Eindelijk de ideale manier gevonden voor mijn sterke drank , niet moeilijk doen in de slijterij ,niet meer sjouwen gewoon thuisbezorgd en een stuk goedkoper

Goede ervaring

Goede service en afhandeling

Goede ervaring

Goede service en afhandeling

• Ik ben: Vaker klant geweest

Lekkere whisky tegen een lage prijs.

Service en producten uitstekend

Bestelling kwam snel binnen, goedkopere en goede producten.

12 Kombuisweg

Amsterdam 1041 AW