Goede prijzen snelle service

Niet de eerste keer en zeker niet de laatste keer dat ik hier besteld heb, top!

Gewoon goed.

Wat ik anders zou doe is de dozen, ondanks dat jullie het liefst een dozijn verkopen, verkleinen voor kleinere orders. Ik bestel vooral 2 of 3 flessen Whisky. Een dozijn is echt geen optie. Dat ik verzendkosten moet betalen, geen probleem maar de doos voor 2 flesjes mag echt veeeel kleiner.

Service uitstekend, PostNL weer jammer

Super service zoals gewoonlijk. Altijd keurig in orde, snel en bij “problemen” vriendelijk en to the point. Had rekening gehouden met wanneer het zou komen, helaas service van PostNL teleurstellend. Het kwam dus een dag later.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Makkelijk, mooie aanbiedingen en snel

Makkelijk om een bestelling te plaatsen, mooie aanbiedingen en volgende dag geleverd. Top

Snelle bezorging

Makkelijk bestellen en snelle vriendelijke bezorging

• Ik ben: N.v.t.

Uitstekende service

Helaas ging er door een eigen fout iets niet helemaal goed met de bestelling, maar vervolgens uitstekend opgelost door Drankdozijn. Heel erg tevreden!

Snelle en goede levering

Het product was goedkoper dan bij andere online aanbieders en de verzendkosten waren relatief laag. Zou iedereen dit aan kunnen raden.

wederom prima order

Mijn zoveelste bestellling ,de keren dat het fout gaan zijn vele malen lager dan dat het goed volledig goed gaat , deze keer weer aan de goede kant.

wederom prima order

Heel makkelijk

uitzoeken-aanklikken-betalen en klaar

• Ik ben: Vaker klant geweest

Uitstekende diensverlening en levering.

Dit is mijn eerste ervaring en tevens kennismaking met Drankdozijn. Ik vind dat de afhandeling en de levering zeer voorspoedig zijn verlopen. Voor mij is dit een uitnodiging voor de toekomst om vaker gebruik te maken van jullie diensten en produkten. Proficiat!!!!

• Ik ben: Eerste keer klant

Makkelijk bestellen, betalen en snelle levering

Bestellen is erg makkelijk en goede prijzen. Ook het betalen gaat makkelijk. Je kunt zelf een datum van levering kiezen en het wordt ook op die dag geleverd. Wij zijn zeer tevreden over Drankdozijn.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snelle levering en een eerlijke prijs.

Goede prijs, timing, top

Ik bestel en zoals vermeld op de site, geleverd volgens afspraak . Zeer scherpe prijzen. Goede website. Makkelijke te bestellen . Ik ben vaste klant!

Goede prijs..snelle levering...goed assortiment

Supersnel geleverd

Goed en stevig verpakt in verzenddozen, ook de enkele fles.

• Ik ben: Eerste keer klant

Goed verpakt en snelle levering

Na de bestelling, snel bericht wanneer er geleverd ging worden. De flessen waren goed verpakt.

• Ik ben: Eerste keer klant

Scherpe prijzen, Snel geleverd!

Scherpe prijzen en snel geleverd, content met de bestelling. Gratis verzenden van 150,- maar even een paar flessen voor familie meebestellen en je zit er zo boven.

• Ik ben: Eerste keer klant

Mooie prijzen ruim assortiment!

• Ik ben: Eerste keer klant

De doos was niet helemaal heel meer. De flessen waren niet helemaal vol. De chauffeur zei dat ie zo mee had kregen.

klantvriendelijk en klantgericht

Professionele, efficiënte verzorging van de bestelling. Ruim aanbod tegen aantrekkelijke prijzen.

heel goed verzorgt

je moet wel voor een groot bedrag bestellen om geen verzend kosten te hoeven te betalen (jammer)

12 Kombuisweg

Amsterdam 1041 AW