Zeer makkelijk, veel keuze en aparte mogelijkheden. Zoals deze fles die nergens anders te verkrijgen is, zelfs niet te bestellen op aanvraag. Enige nadeel is dat in de doos van de fles de plastic houder is gebroken waardoor de fles nu niet vastzit in de doos. Dat is wel eng, want de fles moet staan en als je de doos pakt en hij zou open gaan, valt de fles er mogelijk uit. Dat zou balen zijn voor een fles van €150,-. Het zou een mooi gebaar zijn als ze een nieuwe doos kunnen opsturen.

Snel en goedkoop.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Altyd netjes verzorgd en goede verzending

Vind alleen de vanaf prijs gratis verzending van 150 euro erg hoog

eenvoudig besteld, snel geleverd

eenvoudig besteld, snel geleverd

• Ik ben: Eerste keer klant

Ik zag bij drankdozijn een mooie aanbieding die ik vervolgens heb besteld.En binnen 2 dagen had ik het netjes verpakt binnen dus een chapeau en het zal zeker een vervolg krijgen djw.

Jammer,

Jammer, na verschillende bestellingen dat deze echt dit ging. Nooit aangekomen, kwijt geraakt bij de bezorging

Gewoon top

Leuke aktie makkelijk besteld en snel in huis. beter kan (bijna) niet.

klopt helemaal

Stipt op tijd, geen gezeur, doosje ophalen op post.nl verzamelpunt en genieten maar. mooie prijs, helemaal goed.

Altijd lekker

Deze biertjes zijn onze favoriet! Ze verkopen ze niet meer in de winkel dus dan maar een grote order online, super verpakt, snel ontvangen dus konden er lekker van genieten!

Snelle verzending

Snel verzonden en netjes ingepakt.

Helemaal top!

Ik heb een mooie fles besteld, snel geleverd en prachtig verpakt. Prima service en dus heel tevreden ( Oja, de calvados 20 Ans is ook heerlijk)

Prima online winkel

Leuke whisky's en andere dranken voor een scherpe prijs.

Gewoon perfect.

Uitstekend.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Nu diverse malen een bestelling geplaatst, altijd prima verzorgd

• Ik ben: Vaker klant geweest

Levering op tijd, leuke prijzen en op de website aanvullende info

In het algemeen: de levering is in de aangegeven tijd, netjes verpakt (wel veel karton) en de prijzen zijn laag. Verder: als ik alcohol bestel, dan is het bijna altijd bij Drankdozijn. Ze hebben een groot aanbod en ik bekijk de website vaak voor aanvullende informatie over wat er in de bestelde drank zit (vaak doe ik dat als het om Whiskey gaat).

• Ik ben: Vaker klant geweest

Veel aanbod en snelle levering

Goede prijs en veel aanbod. Bestelling was snel en goed geleverd.

• Ik ben: Eerste keer klant

Goede snelle levering, prijs vriendelijk

Ik bestel een aantal x per jaar en altijd goede service en bij vragen, snel bereikbaar en antwoord. Chapeau!

Snel en goed

Goede keuze en service

• Ik ben: Vaker klant geweest

Fijne drankenhandel. Mooie prijzen, snelle levering

• Ik ben: Vaker klant geweest

Goede projs en snelle leveringen

Mijn ervaring is uitstekend, ik koop enkel whisky.. als verbeterpunt zou het aanbod van onafhankelijke bottelingen beter kunnen, zoals signatory vintage, gordon mc phail etc.. hiervoor moet ik naar de lokale slijter.. dit geldt ook voor single cask whisky’s… ook viel mij op dat de kilkerran 8yo oloroso bij jullir 99.95 koste, maar bij mijn slijter was die gewoon 64,-… jullie proberen bij deze schaarse flessen toch meer marge te pakken.. ander voorbeeld was de glenallachie 21yo die ook 100,- duurder was dan bij mijn slijter. Een ander verbeterpunt zou zijn dat er wordt aamgegeven als een whisky chilfiltered of inchilfiltered is en of hij natuurlijke kleur heeft of is bijgekleurd met e150… de echte liefhebber wil natuurlijk natuurlijke kleur (zo kun je ook zien welke invloed het vat heeft gehad) en unchilfiltered… (door deze koude filtratie wordt whisky niet troebel als hij koud is of met ijs wordt gedronken, maar door deze filtratie gaat smaak en olieachtig/waxy mondgevoel verloren)

Supper

Supper snel geleverd goed koop en lekker Min punt was sneller op dan gedacht ;)

• Ik ben: Eerste keer klant

Altijd de bezorging optijd ontvangen

Mijn ervaring is positief.

Snel

Goeie site snelle service

Snel en netjes

Verzending precies gegaan zoals vermeld en keurig verpakt om breukschade te voorkomen

Altijd goed.

Duidelijke site, goede prijs en snelle levering.

12 Kombuisweg

Amsterdam 1041 AW