Veel gedoe om mijn echte bestelling te krijgen.

Had relatie geschenken besteld. Krijg anders dan besteld. Ipv gelijk corrigeren moet klant eerst aantonen dat dit zo is; staat gewoon op hun eigen bestel bon. Kon beter gewoon naar slijterij gaan ipv deze heen en weer mailen, pakketje klaarmaken en aantonen dat dit niet bij de klant ligt. Jammer van mijn tijd en vooral erg irritant deze manier van handelen en ontbrekende service.

wat verzendingen betreft onoverzichtelijk

De totale order wordt niet op een dezelfde dag afgeleverd

Werk inhoudelijk aan het bedrijf.

5 dagen naar mijn geplaatste orde heb ik eindelijk mijn bestelling ontvangen, veel contact gehad met bedrijf, inhoudelijk zouden zij nog meer klantenservice gerichtheid moeten bieden. ik ben en blijf optimistisch kijken naar dit groeide bedrijf, al is er veel werk aan de winkel. Of Ik nog een keer bestel? Dat zal in de toekomst uitblijken.

Geweldig!!!

Ben zeer tevreden!!

Snelle levering lekkere whisky

Mijn eerste levering was meteen uitstekend!! Goede prijs kwaliteit.

Zeer goede service

In eerste instantie werd mijn bestelling niet geleverd terwijl deze wel bij postNL was aangeleverd. Er bleek een fles gebroken te zijn waardoor het pakket niet geleverd kon worden door postNL. Door wie of hoe de fles gebroken was is niet duidelijk. Maar na contact met DrankDozijn.nl is het probleem zeer netjes en snel opgelost en heb ik mijn bestelling ontvangen en een waardecoupon van Drankdozijn. Naar mijn idee is dit zeer netjes opgelost omdat ik vermoed dat de fles bij postNL is gebroken.

• Ik ben: Eerste keer klant

Helemaal goed! 100% super verpakking!

Snelle levering, prima prijs

De bezorger van de drank was heel aardig en heb de drank snel ontvangen. Prima site om je drank te bestellen

Bijna helemaal compleet

Snelle verzending, goede prijs en netjes verpakt, wat wil een mens nog meer? (hint: die donderdag deal!)

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snelle levering en een heerlijk betaalbaar assortiment voor iedereen!

Makkelijk online bestel ik mijn favoriete wijn en brandy bij drankdozijn. Fantastisch assortiment, voor ieder wat Wils. Goed stevig verpakt. Mooie kortingen pakken!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Besteld, snel ontvangen en uitstekend verpakt!

Ruime keuze op de webwinkel, waaronder mijn favoriete whisky, dacht maar eens een bestellinkje plaatsen. Zeer professionele mail opvolging en top geleverd. Grote doos met goede padding voor veilig transport.

• Ik ben: Eerste keer klant

Ik heb voor de eerste keer besteld en ben zeer tevreden! Supersnelle levering, verpakt in een stevige doos en goede prijzen.

• Ik ben: Eerste keer klant

Na bijna een week besteld niks ontvangen

Later heb ik begrepen mijn bestelling in voorraad niet was maar zij dachten dat mijn pakket mogelijk kwijt was. Vond ik dat irritant en onduidelijk. Na meerdere emails kreeg ik een van de artikelen besteld en het ander terugbetaald. Als de website duidelijk had gemaakt dat zij iets in voorraad niet hadden, zou ik het niet bestellen.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Goede en vriendelijke service ondanks een 1 verkeerde levering hebben ze dat goed en professioneel opgelost.

12 Kombuisweg

Amsterdam 1041 AW