Aan te bevelen bedrijf voor drank.

Goede producten, redelijke prijs en correcte levering.

Handig en goedkoop

Het is veel goedkoper en wordt thuis bezorgd, dit scheelt weer een ritje naar de winkel. Wel jammer dat je de betaling handmatig moet over boeken. Dit zou veel sneller kunnen gaan via online bankieren.

• Ik ben: Eerste keer klant

Snelle levering, gunstige prijsvorming.

Ik bestel bepaalde drank regelmatig. Ben zeer tevreden over Drankdozijn.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Geen geen enkel negatief punt.

Leveren netjes verpakt wat je besteld en een goede aflevering.

Er is altjd ruimte voor verbeteringen!!! Geweldige snelle service ..Top

Wij hebben bij jullie een whisky besteld die bijna nergens anders te koop is.... deze whisky is heel speciaal voor ons omdat wij dit merk voor ons huwelijk hebben gekregen. Dus Super Blij!!!

Goeie en snelle service voor een goeie prijs

Mijn ervaring is altijd nog goed geweest na meerdere malen hier wat besteld te hebben. Levering is op tijd en altijd goed verpakt.

Goeie en snelle service voor een goeie prijs

• Ik ben: Vaker klant geweest

Super kwaliteit en prima levering.

Goeie prijs voor prima kwaliteit.

Perfecte snelle levering

Altijd goede levering, en bij een manco wordt het netjes opgelost.

geweldig assortiment

fijne site..zeer snelle levering..zeer groot assortiment..prima prijzen..van harte aanbevolen!

Good price & beautiful packaging

I purchase the Captain Morgan Tiki pineapple mango, with a really really good discount price. It came in a really nice packaging (box) that's so elegant and sturdy. Good price, nice packaging. Flavor-wise, I have no complain. The pineapple is there, the mango is there, the rum/alcohol is there. A new kind of Captain Morgan product that's totally different than the other CM products, flavor-wise.

• Ik ben: Eerste keer klant

Prima geprijsd, afgehandeld, verpakt en verzonden ... en dat keer-op-keer !

Prima geprijsd, afgehandeld, verpakt en verzonden ... en dat keer-op-keer !

perfect

De goederen zijn precies op tijd gebracht bij de winkel die daarvoor geschikt was bezorgd.Kon het later zelf ophalen.

perfect

De goederen zijn precies op trijd gebracht bij de winkel die daarvoor geschikt was bezorgd.Kon het later zelf ophalen.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snel, concurrerend en goed gedocumenteerde website met veel nuttige productinfo.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Goede kwaliteit voor een leuke prijs.

Leuk cadeau

Top, snelle levering

Bezorgkosten mogen wel een stuk lager zijn

• Ik ben: Vaker klant geweest

Alles te krijgen tegen redelijke prijs en snelle levering ...top!

Zie hierboven

Mooi assortiment. Levering een drama

De Glenfiddich 18 jaar is een nalevering van een bestelling uit maart. Waarvan overigens nog steeds een fles uitgeleverd moet worden (het is nu juni) Vervelende is dat je er telkens zelf achter aan moet zitten om je bestelde flessen nageleverd te krijgen. Het vertrouwen daalt daarom enorm. Ik ben ondertussen overgestapt naar de Drankgigant. Bestellen kan via internet. Maar ze hebben ook winkel in Vlissingen. Assortiment en prijzen zijn vergelijkbaar. Jammer voor Drankdozijn. Schijnbaar zijn klanten die voor minimaal 1000 euro per jaar niet belangrijk genoeg.

Snel én laagste prijs!

Meestal heb ik mijn bestelling binnen 1-2 dagen. Nergens is mijn favo gin goedkoper dan hier. Dat scheelt met de slijterij om zo hoek zo 10 euro per fles!

Netjes, snel

• Ik ben: Vaker klant geweest

Super snelle levering. Geen problemen. Vandaag besteld morgen in huis.

Topzaak!

Veel keuze, mooie prijzen en snelle levering! Verheug me op wekelijkse mail met aanbiedingen

12 Kombuisweg

Amsterdam 1041 AW