Al jaren een betrouwbare leverancier

Nette prijzen, mooie aanbiedingen, snelle levering, vlotte communicatie

• Ik ben: Vaker klant geweest

Lekkere dranken en fantastische prijzen

Door de hele goede prijzen, snelle levering aan huis hoef ik niet meer met zware flessen te sjouwen. Zo geweldig.

gewoon TOP

makkelijk bestellen , en heel veel keuze

Redelijk tevreden

De eerste doos met dranken (wijn, whisky en Nobel) was tijdens verzenden beschadigd. Daarna kregen we gelukkig snel een nieuwe doos. Waarvoor compliment. Helaas kwamen alle flessen uit de eerste doos (die blijkbaar was gevallen). De flessen die de val hadden overleefd waren rechtstreeks in de nieuwe doos geplaatst en plakten allemaal verschrikkelijk van de opgedroogde drank. Dit gold ook voor de whiskykokers. Ik vind het niet netjes dat je bij een bestelling van 165 euro met een nat doekje alle flessen en kokers kunt gaan schoonmaken. Dat is wel een verbeterpunt. De snelle verzending van de tweede doos was prima.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Keurig op tijd en goed verpakt geleverd

• Ik ben: Vaker klant geweest

Redelijk goedkoop, en gewoon het exacte product zoals vermeld

Het is best goedkoop en wat je koopt krijg je ook, het zit ook in een hele handige doos waar elke fles prachtig in zin, ze waren ook optijd met bezorgen, ik raad ze echt aan

Perfect.

Prima geregeld. Altijd wat ik bestel en altijd op tijd. Verder is de prijs het bewijs

• Ik ben: Vaker klant geweest

Niks op aan te merken. Topservice!

Heel overzichtelijke en gebruiksvriendelijke site. Lage prijzen. Van het bestelmoment tot aan de bezorging wordt je op de hoogte gehouden. Artikelen zeer degelijk verpakt. En supersnelle bezorging.

Goede online slijterij

Mooi assortiment met goede prijzen. Bestelling verpakt in een deugdelijke doos en keurig conform afspraak bezorgd.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Zeer snelle levering en niet duur.

• Ik ben: Eerste keer klant

Snelle levering, perfect product!

Heel tevreden, snel geleverd en heerlijk genieten!

Top!!!!

Fijne aanbiedingen en snel geleverd :) Zeker een aanrader!! wij gaan hier zeker vaker bestellen vooral als er weer een feestje op de planning staat.

Top!!!

Wirklich Alles Bestens.

Top Preise,Lieferung nach ca. 10 Tagen. Bitte nicht durch Vorkasse abschrecken lassen.Habe nach 10 Bestellungen keine negativen Erfahrungen machen müssen. Liebe Grüße aus Genthin

• k.A.

Snelle en goeie service!

Als je een keer iets anders wil kan je altijd bij Drankdozijn terecht! Wat een mega assortiment! Top!

Goed verlopen

Alles goed en volgens planning ontvangen. Wel een aandachtspunt: het whiskeyglas was zonder verdere bescherming in de doos gelegd, wat n.m.m. risicovol is. Verder prima.

Alles is goed gegaan

Levering is zonder problemen en volgens planning verlopen. Wel een aandachtspuntje: het bestelde whiskyglas zat zonder verdere bescherming in de doos, wat naar mijn mening wel risicovol is. Gelukkig is deze net als de rest wel heelhuids overgekomen.

• Ik ben: Eerste keer klant

Netjes binnen de aangegeven tijd geleverd.

• Ik ben: Vaker klant geweest

mijn bestelling vrij snel in huis

Uitstekend!!!

Snel , goed en duidelijk geregeld Grandioos verpakt!!!!!

• Ik ben: Eerste keer klant

Klantenservice is top, maar aflevering slecht

Na 3 weken nog niets hebben ontvangen vragen jullie wel om klant oordeel. Nou niets ontvangen en al meerdere malen contact over gehad. Jullie zullen dit wel oplossen maar bij post nl staat al 3 weken aflevering nog niet bekend

12 Kombuisweg

Amsterdam 1041 AW