Goede prijzen en aan huis geleverd, ideaal voor feestjes!

Ik ben veel goedkoper uitgekomen dan normaal en hoefde niet de deur uit. Alles was snel geleverd en top verpakt.

• Ik ben: Eerste keer klant

Netjes en vlug geleverd en goedverpakt

Altijd de mooiste prijs en veel keus Verder heb ik geen tegen spraak wat slecht is.

Gewoon TOP

Gewoon TOP

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snelle bezorging en makkelijk bestellen

• Ik ben: Vaker klant geweest

Volgende bestelling is weer voor drankdozijn

• Ik ben: N.v.t.

Zeker een aanrader

Makkelijk besteld en schappelijke prijzen. Bezorging is snel en zeer goed verpakt. Kortom een echte aanrader

Voordelig en snel geleverd

Lage prijzen en snelle levering liefst kosteloos. En dat heeft Drankendozijn goed voor elkaar. Ik ben daarover zeer tevreden. Top!

SUPER

SUPER

Goedkoop. Vlot bezorgd.

Goedkoop. Vlot bezorgd.

Snelle levering!

Snelle levering en goede producten. Geen negatieve punten te melden.

Goede prijs

Vlotte levering

Uitmuntend

Ik geniet elke dag van deze siropen heerlijk

Klantvriendelijk topservice

Ik ben super tevreden betreft service, kwaliteit en klantvriendelijkheid. Ik raad iedereen om bij DrankDozijn bestelling te doen en als het overbodig bestelling is nemen ze ook terug en geld wordt netjes terug gestort op de betaal rekening. Producten worden vaak afgeprijst ( Aanbieding) . Helemaal top! DrankDozijn is beste goeie voorbeeld voor andere winkels! Dit is mijn persoonlijke mening en ervaring.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Gemak, kwaliteit en voor de juiste prijs!

Keuze uit een zeer ruim assortiment, eenvoudig zoeken, makkelijk vergelijken en het bestelproces is super eenvoudig. De levering in de speciale doos is gewoon super. En volgens afspraak en op tijd. Gewoon goed!

Wel snel op

Goede snelle levering, helaas was de inhoud nog sneller op

Snel geleverd en netjes

Netjes ingepakt en snelle service kan de rest een voorbeeld van aannemen

Snelle levering!

Nvt

Goed assortiment

Prettige duidelijke website, zeer uitgebreid assortiment en fijne aanbiedingen.

Super Händler, toller Kontakt, Preise super

Super Preise, toller Kontakt.

• k.A.

Prompte levering en goede prijzen.

Zie boven

iedere fles is zorgvuldig ingepakt/verpakt

Ieder bestelling worden de flessen zeer zorgvuldig in de doos geplaatst, aangezien ik nooit 12 flessen tegelijk bestel. Moet de flessen wel goed verdeel worden in de doos. Men pas de indeling van de doos aan, en verstevigen cq zetten de inhoud zo vast dat alles goed en heel overkomt.

12 Kombuisweg

Amsterdam 1041 AW