TOP!

Fantastische prijzen en een hele snelle levering!! Voortaan bestel ik bij Drankdozijn.nl al mijn drank :)

Makkelijk te bestellen

Heel fijn dat we hier onze vakantiedrankjes besteld hebben. Alleen de Luxardo maraschino smaakt anders dan de Maraska maraschino en de flessen zijn hoger waardoor ze niet in onze drankenkast passen.

Goede Evaring

Voor de 1x iets besteld en volgende dag binnen en zeer goede prijs vergeleken bij concurrentie

Makkelijk, snel en betrouwbaar

Voor het eerst besteld bij Drankdozijn.nl. Mijn lievelingswijn! Japanse pruimen wijn. Binnen 24 uur in huis. Netjes verpakt! Super!

• Ik ben: Eerste keer klant

Goed assortimnt tegen mooie prijzen. Snelle en degelijke levering.

Gewoon een TOP organisatie.

Top geleverd!

Bestelling makkelijk geplaatst en wordt keurig geleverd in een sterke doos! Die je ook nog erna kunt gebruiken als verhuis/inpak doos.

Uitgebreid aanbod, scherpe aanbiedingen

Altijd snel wisselende en goede aanbiedingen. Website werkt prettig (zou wel prettig zijn als het aantal items per favorieten pagina instelbaar zou zijn). Verzending en verpakking zijn top. Enige opmerking zou zijn dat ik gratis verzending vanaf 100euro zou waarderen.

Snel bezorgd

‘s Avonds besteld (vrijdag) volgende dag in huis. Goed verpakt. De ontvanger was er erg blij mee.

• Ik ben: Eerste keer klant

Snelle levering. Netjes verpakt.

Goede ervaringen

Ben een whisky single malt liefhebber. Drankdozijn heeft regelmatig bijzonder scherpe en mooie aanbiedingen. Ook het overige assortiment is super.

Niets op aan te merken!

Snelle levering, doen wat ze zeggen!

Prima levering zonder problemen

De gin en tonic die besteld had ken ik. De Gin Mare was prima geprijsd. De Fevertree Mediterranean Tonic is op veel plaatsen niet meer in het assortiment. Bij jullie gelukkig wel. Een van mijn favoriete gin-tonics. Voeg daaraan toe verse rozemarijn en verse tijm en een schijfje citroen. En uiteraard ijs.

Niets op aan te merken!

Snelle levering, doen wat ze zeggen!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Ruim assortiment, snelle levering en uitstekende service

Ruim assortiment met scherpe prijzen, een hele snelle levering zelfs in corona tijd. Een keer was er een verkeerd artikel geleverd fit is meteen geweldig opgelost door de klantenservice. Ik ben super tevreden.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Goede prijs en snel geleverd!

Snelle en verzorgde levering

Geweldige slijter

Altijd levering conform afspraken, nooit gedoe. Zeer mooie prijzen en zeker de aanbiedingen zijn vaak onovertroffen.

Netjes en snel

juiste en snelle bezorging

Super winkel.

Winkel met veel keus en zeer goede prijzen. Zeer snelle levering in perfecte verpakking.

Helemaal goed!

Komt altijd goed aan

• Ik ben: Vaker klant geweest

Uitstekende service en snelle levering

Al meerdere keren besteld bij Drankdozijn. Site is overzichtelijk en na bestelling wordt het al de volgende dag geleverd. Prima service.

Alles klopt gewoon!

Overzichtelijke Website, goede service en snelle correcte levering!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Was even een stressmomentje dat er een foutmelding na betaling kwam en de hele order niet terug te vinden was, maar dit werd de volgende dag hersteld. De whisky is natuurlijk fantastisch.

12 Kombuisweg

Amsterdam 1041 AW