Altijd correct, snel, concurrerend

Zoals hier boven

Super goed

De bestelde artikels zijn snel geleverd, en van uitstekende kwaliteit

Boven verwachting

Altijd de beste prijs. Volop aanbiedingen en snelle levering.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Top service zoals gebruikelijk!

Ik bestel regelmatig een aantal flessen rum, altijd snel geleverd en ondertussen word je prima op de hoogte gehouden van de voortgang van de bestelling.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snelle en correcte levering.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Quick and On time—the best prices.

The best value for money. Always a lot f nice discount and good clear communication. Keep up the good work!

Snelle levering, goede prijzen.

Snelle verwerking van de order, duidelijke factuur. Duidelijke track and trace. Snelle levering en goede prijzen!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Prima snelle goed verpakte leveringen

Prima ervaringen met alle bestellingen tot dusver. Enige punt welke verbeterd zou kunnen worden is het belonen van vaste klanten/veel bestellingen met bv extra korting, punten of proefflesje bij bestelling bijvoorbeeld. Dat zou het extra fijn bestellen maken

• Ik ben: Vaker klant geweest

Scherpe prijzen en snelle levering.

Goede ervaringen. Goede prijzen en netjes en snel geleverd.

Prima snelle levering.

Levering en verpakking top verzorgd.

uitstekende service!!!!

een voorbeeld voor vele web winkels

service is prima

vandaag bestellen morgen in huis

• Ik ben: Vaker klant geweest

Voordelig, snel en uitgebreid assortiment

Uitgebreid assortiment en echt voordeliger dan elders, ondanks de (kleine) bijdrage voor verzending. Ook dit keer weer snel en prima afgeleverd.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Uitstekende service en product, plus ongelofelijk snelle verzorging.

Indrukwekkend

Fijne ervaring

Goede prijs en makkelijk te bestellen/geleverd. Stevige doos voor veilig verzenden!

• Ik ben: Eerste keer klant

Betrouwbare en levering correct volgens afspraak.

Onze ervaring is goed vandaar dat we steeds weer bestellen.

Gemakkelijk en snel

Normaal ging ik zelf naar een winkel om whiskey te halen. Nu dacht ik ach kan ook wel eens bestellen. Drankdozijn levert snel, netjes en is zeker niet te duur. Zeer tevreden over de levering. Blijf ik mooi mee doorgaan

Groot assortiment, snelle levering

Erg veel keus tegen mooie prijzen en een snelle goede levering. Alles zat in een super stevige doos. Wij gaan vaker bestellen.

Deze mensen begrijpen het

Wat moet je er van zeggen? Overzichtelijke webshop, prima prijzen en echt de volgende dag staan ze op de stoep. Klasse!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Ruim assortiment, mooie prijzen. Ook de levering ging soepel. Zeker aan te raden!

Positieve ervaring

Voor het eerst hier besteld omdat mijn favoriete colaverbeteraar Captain Morgan spiced gold in de aanbieding was. Levering was lekker snel en de verpakking was uitermate geschikt en wordt hier ook zeker hergebruikt.

• Ik ben: Eerste keer klant

Uitstekende service, zelfs nadat de bestelling beschadigd werd door PostNL

Ik had voor een verjaardag duurdere champagne besteld als cadeau. Helaas bereikte de doos mij niet omdat hij tijdens de bezorging was beschadigd. Direct DrankDozijn gebeld en alles fantastisch opgelost zodat het cadeau op tijd binnen was!

Snelle levering.

Mijn bestelling is binnen de kortst mogelijke tijd afgewerkt en geleverd.

12 Kombuisweg

Amsterdam 1041 AW