Ruim assortiment whisky’s, voor ieder wat wils.

Ik bestel hier met enige regelmaat mijn whisky’s. Het assortiment is ruim, de prijzen zijn schappelijk. Het verzenden gaat snel en zorgvuldig.

Erg goed

Snelle bezorging, mooie prijzen in een woord top

Perfect!!

Alles naar wens! Bedankt

Altijd betrouwbaar

Ze komen al hun beloften na en zijn ver uit de goedkoopste met g en g scheelt het maar liefst €5,00 per fles, super bedankt

• Ik ben: Eerste keer klant

Alles volgens afspraak. Goede prijzen!

Goed geregeld

Goede prijs en netjes bezorgd

• Ik ben: Eerste keer klant

Goed aanbod en razendsnel geleverd!

Per jaar bestel ik een paar keer een volle doos. Prima kwaliteit en voordelig.

Snel en netjes geleverd

Snel en netjes ingepakt geleverd

• Ik ben: Eerste keer klant

Prima assortment, prijs en service

Bestelling werd snel geleverd en was super verpakt.

goede klantenservice

bestel af en toe wat en gaat erg goed alleen laatste bestelling was onderweg beschadigd en ondanks dat ze het perfect hebben opgelost had ik toch liever gezien dat als ze een beschadiging binnen krijgen buiten mijn schuld dat er meteen een nieuwe zending was aangeboden ipv eerst af te wachten tot ze deze binnen kregen en daarop pas gingen handelen

Makkelijk duidelijk en professioneel

• Ik ben: Eerste keer klant

Iedere keer dat ik bestel erg tevreden over de snelle levering. Zou wel graag een nog kleinere hoeveelheid af willen kunnen nemen. Nu grote doos voor meestal 2 of 3 flesjes, dus veel afvalmateriaal. Maar fijne website, snel besteld en vlot geleverd.

Snelle levering, goed verpakt

Ik werd goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling, levering was snel, het was voldoende stevig verpakt, Allemaal pico bello. Klein verbeterpuntje: ik zou liever hebben dat het met een andere bedrijf dan PostNL werd verzonden. We weten allemaal hoe bezorgers worden uitgebuit door dat bedrijf. Tot dat verbetert, zou dat bedrijf gewoon geboycot moeten worden. Ikzelf doe dat wel, en het is zeker een drempel voor mij om opnieuw bij DrankDozijn te bestellen.

Zuverlässig - tolle Angebote - bin Stammkunde

Bin bis jetzt sehr zufrieden - sie haben bei mir einen Stammkunden gefunden - gibt es nach einer bestimmten Bestellmenge zusätzlichen Kundenrabatt - zum Beispiel Silber / Gold oder Platin Mitgliedschaft ? Dann würde noch mehr Kundenbindung entstehen, da es etwas persönlicher wird - deshalb 4,5 Sterne.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • k.A.

Snelle service tegen leuke prijs

Lekkere speciaalbiertjes, een flesje mooie rum en een lekkere whisky besteld voor een weekje weg. Genoten! Snel bezorgd, nette prijs en bij 12 flessen geen bezorgkosten. Ik ben tevreden!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Uitgebreide keuze in producten en levering volgens afspraak zonder vertraging.

De keuze bij drankdozijn is zeer ruim. De aanbiedingen zijn zeer scherp geprijsd. De website is overzichtelijk en duidelijk. De levering is bij ons nog nooit te laat bezorgd. Kortom een uitstekende webwinkel die nakomt wat zij op de website laat zien.

• Ik ben: Vaker klant geweest

happy to found your company

A friend of mine ordered and still order from you several products and gave me the recommendation to order my stuff from your company. So I ordered 5 bottles and the delivery was very fast! At first I was a little bit afraid because NLpost transfer in germany to Hermes and I had a lot of trouble in the past about missing or destroyed parcels so I avoid this carrier. But everything is right, package was save :) Thanks a lot and I will recommend you to my friends and family!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • k.A.

Oude jenever

Het verschil in Oude- of Zeer Oude jenever is nog niet bij DrankDozijn bekend, of ze kunnen nog niet lezen ! Ik heb Oude Bols besteld, maar ontvang toch de Zeer Oude Bols!

snelle en correcte levering

na mijn bestelling via internet , heb ik een verzendbericht ontvangen hierna is alles volgens aanbieding verlopen.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Was een cadeau, ze was blij

Dit was een cadeau voor moederdag. Ik heb vaker deze besteld en valt altijd goed in de smaak.

Gewoon prima geregeld.

Topper, zoals het hoort.

Geweldig.

Vandaag besteld en de volgende dag in huis de Prijs is ook is lager als in de winkel zeer vlotte behandeling daarvoor hoeft je niet te sjouwen vooral als je op leeftijd bent.In een woord FANTASTISCH!!!!!!!!

Altijd correct

Goede prijzen en snelle levering

Leuk

Geweldige service

Goed assortiment en goede kwaliteit van de producten tegen een concurrerende prijs. Snelle bezorging

12 Kombuisweg

Amsterdam 1041 AW