prima service

besteld wat ik wilde hebben, was niet overal te koop maar hier wel de torres 15 jaar

• Ik ben: Eerste keer klant

Snel, simpel en zonder fouten.

Prima ervaring, elke keer weer.

Goede snelle levering

Hoewel door de post geleverd waren er geen flessen kapot, de doos is erg stevig. Jammer wel dat de doos is bedrukt, zodat iedereen weet dat je (dure) drank gekocht heb, dat is een minpuntje.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Goede snelle service, goede producten

Goede levering. Snelle levering. Goede whiskey’s , leuke wekelijkse deals

Perfecte tijdige levering

Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen! Goede verpakking en tijdige levering- goede fles drank voor een prima prijs!

Snel en goed

Groot assortiment, goede service

Ik bestel graag bij Drankdozijn omdat zij een groot assortiment hanteren, vaak mooie aanbiedingen hebben, maar ook de producten die niet in de aanbieding zijn een goede prijs hebben. Bijkomend voordeel is dat de flessen met zorg worden verpakt voor verzending waardoor zij altijd netjes aankomen.

snel en netjes

De site is goed overzichtelijk. Bestelling is er snel en netjes verpakt.

Excellent

Het assortiment is uitstekend, hier kon ik een verscheidenheid aan "moeilijke" producten vinden zoals Zuid-Amerikaanse pisco's en goede rum en wodka's. De levertijd is optimaal en de verpakking "kogelvrij" .

Snelle levering goede webshop

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snelle levering. Mooie aanbiedingen en eenorme jeud

Veel keus betrouwbaar bedrijf

• Ik ben: Vaker klant geweest

1e doos met 12 flessen was goed ingepakt. 2e doos met 12 flessen was redelijk ingepakt. 3e doos met 6 flessen was slecht ingepakt. Lagen er 2 dwars bovenop door vervoer.

Snel, goed, goedkoop, eerlijk

Monin siropen tegen bodemprijzen en een gigantisch assortiment. Snel geleverd in een enorm goede doos.

Snel netjes prima!

Hooguit een te grote doos, verder geen kritiek te verzinnen.

Topservice!

Zeer scherpe prijzen en heel degelijk verpakt.

Snel en netjes

Flessen werden in een goede, opgevulde verpakking geleverd.

Makkelijk en betrouwbaar

Het is makkelijk om te bestellen, de prijs is goed en snel geleverd.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Het zou leuk zijn om volgende aanbieding met tien euro korting in kader van drankdozijn 12 euro te geven.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Scherp geprijsd, groot assortiment, snel geleverd!

prijzen vergeleken met concurrerende sites, drankdozijn nog net wat voordeliger. Alle gewenste soorten leverbaar en ik had de zending binnen 2 dagen in huis

• Ik ben: Eerste keer klant

Ik heb nu vijf maal een order geplaatst en dat is tot nu toe helemaal naar tevredenheid verlopen.

• Ik ben: Eerste keer klant

Snel en netjes ingepakt echt een aanrader

Echt top alleen post .nl controleert niks van je gegevens en legt het gewoon zo bij je deur dat is minder maar jullie producten zijn echt top en heel betaalbaar. Dikke 10+

Uitstekend!

4 flessen Mozart likeur besteld en deze waren de volgende werkdag al in huis. Top!

• Ik ben: Eerste keer klant

Uitgebreid assortiment en goede service

Diverse malen besteld bij Drankdozijn.nl. Altijd prima geregeld. Ook zeker de website of nieuwsbrief volgen voor de aanbiedingen.

topsnelheid erg goedkoop

Echt zoveel goedkoper en super snel met verzenden.

Snel en eenvoudig

Een groot assortiment en een snelle levering

12 Kombuisweg

Amsterdam 1041 AW