Perfecte service en levering!

Van begin tot eind kon ik de order volgen tot en met het moment van levering, die exact volgens planning plaatsvond.

Gewoon prima

Snel geleverd in goede, stevige doos

Mooie prijs/kwaliteit verhouding.

Prima service. Leuke aanbiedingen.

Prima bedrijf !

• Ik ben: Eerste keer klant

Ik heb gekregen wat ik wilde en ook nog heel snel. Zonder schade of vertraging en zonder bruik. Heel erg bedankt

• Ik ben: Vaker klant geweest

op afgesproken tijd geleverd, juiste artikelen

etjes afgeleverd, vriendelijke bezorger

• Ik ben: Vaker klant geweest

Ik moet mijzelf inhouden na de bieuwsbrief

Niks op aan te merken. Prijzen/ aanbiedingen zijn zeer aanlokkelijk.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Gewoon goed zoals het hoort.

Heel correct de bestelling komt snel en is goed verpakt.heel tevreden.

Ruime keuze, goede prijs

Makkelijk bestellen, goede communicatie, altijd een fijne prijs.

Gesplitste bezorging, onduidelijk

1 bestelling kwam in 2 dozen, tracktrace onduidelijk, enkele dagen verschil tussen bezorgen

• Ik ben: Eerste keer klant

Als is gewoon goed geregeld

Top levering

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snelle levering, mooie prijzen.

Bezorgdatum niet juist

Ik ben de hele zaterdag thuis binnen gebleven omdat het bezorgt zou worden op die dag volgens jullie email. Kortom zaterdag naar de klote en het werd denk ik maandag of dinsdag bezorgt Verder was de bezorging zelf wel goed en ook goed verpakt!

• Ik ben: Eerste keer klant

Goede service en goede prijzen

De prijzen zijn bij deze webshop echt een stuk goedkoper dan bij de bekendere drankenhandels. Drankdozijn bezorgd altijd snel en het wordt in een goede stevige doos afgeleverd.

• Ik ben: Vaker klant geweest

hele betrouwbare betaalbare shop voor drank

Ik heb hier al meerdere keren besteld en ben nog steeds heel tevreden.De producten worden met zorg ingepakt zodat er niks mee kan gebeuren en snel verstuurd. De prijzen zijn vaak lager dan in de winkel en het assortiment is heel groot .Je komt er dranken tegen die je normaal niet in de winkel ziet. Dus ik blijf hier zeker mijn dranken bestellen vanwege prijs en assortiment

• Ik ben: Vaker klant geweest

Makkelijk bestellen en de volgende dag in huis

In Frankrijk voor het eerst kennisgemaakt met deze overheerlijke rum maar in Nederland nergens verkrijgbaar behalve bij Drankdozijn.nl

Goede afdronk

Prima whiskey

Uitstekende leveringssnelheid

Zaterdag besteld, maandag in huis. Precies zoals het hoort bij een goede online webshop!

• Ik ben: Eerste keer klant

Goede prijs ruime keuze en snelle levering

Bestelde producten waren snel geleverd, helaas zat we een verkeerde fles bij. Met 1 telefoontje correcte geleverd, dus naast leuke producten ook goede oplossingen. Wij bestellen hier vaker!!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Goede mix van gin, rum & moonshine

Ik had een diverse lading gin, rum & moonshine besteld: nog los van de snelle levering was de mix zeer goed bevallen! Er zaten weer een aantal toppers tussen!

weer tevreden !

telkens als ik iets bestel wordt het op dezelfde voortreffelijke wijze afgehandeld.

top

snel besteld snel geleverd gekregen

Prima ervaring

Alles stipt en prompt, netjes op tijd geleverd en aan een scherpe prijs.

• Ik ben: Eerste keer klant

Fijne web winkel met goede prijzen en leuke acties

Levering is over het algemeen snel in grote en degelijke doos. Goed verpakt en geen poes pas. Gevarieerd aanbod en vaak grotere flessen

• Ik ben: Vaker klant geweest

scherpe prijs en levering prime verpakt.

12 Kombuisweg

Amsterdam 1041 AW