Prima.

Wat je mag verwachten van een postorderbedrijf deze tijd. Niet altijd de goedkoopste wel veel leuke aanbiedingen.

'super geregeld

wijn zondag geproefd en via drankdozijn dinsdagmorgen al in huis,echt supersnel geregeld

Goed assortiment whisky!

Groot assortiment, concurrerende prijzen én snel bezorgd!

Helemaal goed

Kleinere dozen, beter!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snelle levering en een prima prijs.

Uitstekende service

Snelle reactie, goede informatie, prima levering

• Ik ben: Eerste keer klant

De drank was heel snel bezorgd

geweldig

zeer ruime keuze en snelle levering en zeer goed verpakt.

Geweldige service

Goede wijn slechte bezorging

Geweldige service van Drankdozijn. Keurige verpakking. Maar.... ik zou woensdag middag tussen half 2 en 16 uur het pakket krijgen. Maar niks hoor. De volgende dag werd alles pas bezorgd, terwijl per mail alles bevestigd was. Ik was hier echt vervelend over. Heb vrije middag op eigen kosten moeten nemen. Ik ga me echt bedenken de volgende keer. Zo kost een fles wijn te veel. Waar ligt de dure fout bij drankdozijn of bezorging?? Ik wil geen ja maar horen. Als ik op ons bedrijf dit zou doen..... oei oei. De score is voor uw bedrijf en de wijn niet voor Bezorgings afspraken en nakomen.

Erg goed

Perfecte afhandeling van de bestelling.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Goed, maar meer gerichte reclame zou welkom zijn

Ik wordt overspoeld met aanbiedingen, maar 9 van de 10 keer niet genoeg om een doos te vullen. Prijsverschillen van van sommige flessen lijken wel dagprijzen en geven het gevoel dat je de aanbieding op de ene fles met de andere fles weer betaald. Is gerichtere reclame op basis van gebruiksprofiel niet mogelijk ? Dat je aangeeft van welke merken je reclame wil ontvangen ?

• Ik ben: Vaker klant geweest

Mooie whiskey aanbieding. Om verzendkosten te omzeilen beetje veel gekocht. Volgende keer opletten..

mooie whiskey aanbieding en snel en goed geleverd!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Altijd breed assortiment en goede service,

Meestal vind ik wat ik zoek of andere nieuwe dingen tegen goede prijzen en die worden ook snel geleverd.

Goede kwaliteit

Top, beste prijs

Bestel bijna iedere maand, echt top prijzen en goede verzending.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Top! Snelle levering, veilig ingepakt. Schept qua prijs, top!

uitstekend service

Goedkoop en snel service

• Ik ben: Eerste keer klant

Altijd goed geregeld, een snelle levering en prima verpakt. Nooit problemen.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Voor de 1e keer besteld en goed verpakt en prima op tijd ,ik ga zeker vaker bestellen.

• Ik ben: Eerste keer klant

Ga hier niet meer bestellen

Al zoveel keer grote bedragen besteed maar een korting of wat dan ook heb ik nog niet gezien !!!

GPSS wat betekent: Goede Prijs Snelle Service

Zoals de titel het al zegt. In het weekend besteld en maandag was het al binnen. Top georganiseerd.

Gewoon goed

Zo als het hoort, fijne website, nette prijs, goed verpakt

• Ik ben: Vaker klant geweest

Goed aanbod, snel, netjes, veilig en mooie korting.

Uitgebreid assortiment, fijne voorraad, snelle bezorging met Post NL en de optie of het wel of niet bij de buren achter gelaten mag worden (!), bestelling was stevig en goed verpakt en ik kon gebruik maken van een mooie aanbieding, waardoor de prijs erg meeviel. Top!

12 Kombuisweg

Amsterdam 1041 AW