altijd goed en snelle bezorging

TOP

• Ik ben: Vaker klant geweest

Simpel en eenvoudig te bestellen snelle levering en goede informatie

Bij alle bestellingen tot heden heb ik alleen maar positieve ervaringen bestellen gaat eenvoudig leveringen zijn snel en conform toezeggingen en alles voorzien van de juiste informatie

nog 1 puntje op de i zetten

Dag, prima webshop, aanbod, etc etc zou alleen fraai zijn, voor de te kleine papier containers, voor het milieu en voor jullie, als jullie iets als een statiegeld systeem hanteren voor de kartonnen dozen, zodat ze hergebruikt worden; moet makkelijk 4 tot 6 keer kunnen. het open/dicht systeem moet wellicht aangepast worden; elke doos een code, dan ist nog bij te houden ook, welke doos hoe vaak, en welke klanten zorgvuldig; die kan je dan weer iets minder aanrekenen / of meer retourkosten laten betalen Succes met de uitwerking PS De Meisjes van de Wijn hebben het idee opgepikt; weet nog niet hoe ver ze zijn, maar wellicht een samenwerkinkje ?

• Ik ben: Vaker klant geweest

Leuke aanbiedingen en snel leveren

Ruime keus en precies wat ik graag wil hebben

Prima online slijter

Groot aanbod, snelle en overzichtelijke website/app, scherpe aanbiedingen, snelle verzending.

GEWOON TOP!!!!!

Ik bestel al heel lang mijn whiskies bij Drankdozijn, oorspronkelijk alleen voor de lage prijzen; maar vooral de snelheid en vriendelijkheid van de medewerkers maken van mij (én mijn buurman) heel trouwe klanten!!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Duidelijke website, makkelijk bestellen en snelle levering

Zodra ik mijn bestelling heb samen gesteld kan ik makkelijk betalen en krijg direct bevestiging van mijn bestelling. Snel daarna krijg ik bericht wanneer mijn bestelling zal worden geleverd

• Ik ben: Vaker klant geweest

Drankdozijn levert goed spul voor een schappelijke prijs.

Ruime sortering. Overzichtelijk gepresenteerd. Eenvoudige werkwijze Vlotte afhandeling

Gewoon zoals het hoort

Produkten uitzoeken, betalen en binnen enkele dagen de bestelling in huis.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Ruime keuze. Prima levering.

Op de website gezocht naar mijn favoriete Ierse whisky’s. Goede prijs en ook nog de grotere literfles. Uiteindelijk 8 flessen besteld (om zo gratis verzending te krijgen). Werden binnen 2 dagen netjes door PostNL op de drempel afgeleverd. Keurig en stevig verpakt. Scheelde mij een hoop tillen.

• Ik ben: Eerste keer klant

Mijn favoriete rum is hier te bestellen en de levering is snel.

• Ik ben: Eerste keer klant

Snelle levering en zorgvuldig verpakt

Goede producten, snelle levering

Lekkere wijn besteld. Prima prijs/kwaliteit verhouding en de volgende dag in huis.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Makkelijke site, snelle afhandeling, nette en goed verpakte inhoud, al met al TOP!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Makkelijk besteld, op tijd geleverd

Bestelling verliep moeiteloos, goede prijs en de levering op de afgesproken tijd

super snel en goedkoop

super snel en goedkoop top geregeld

vlotte levering

Snelle vlotte levering in stevige doos

Doen wat ze beloven.

Mooie sortering en aanbiedingen, snelle levering. Doen gewoon wat ze beloven.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Onze favoriete online winkel voor drank

Snelle service, groot assortiment en hele goede prijzen! Wij zijn fan!!

• Ik ben: N.v.t.

Uitstekend, met een zeer scherpe prijs

Prima service en zeer goede prijs/prestatie

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snelle accurate levering, goede prijzen.

Snel geleverd. Perfect.

Goede en snelle levering

Site is makkelijk te doorlopen en de bestelling gaat snel Goed bezig

• Ik ben: Eerste keer klant

Goede aanbiedingen en snelle levering

• Ik ben: Vaker klant geweest

Een hele snelle levering! Erg fijn!

Ik bestelde zondag, de dag erop werd er keurig geleverd. Dat gebeurt niet vaak bij internetbedrijven. Drankdozijn is het echter wel gelukt. Prima!

Goed zoals het hport

Vlot op tijd heerlijke whisky

12 Kombuisweg

Amsterdam 1041 AW