Snelle bezorging, uitstekende verpakking

De whisky werd goed verpakt binnen 24 uur al bezorgd.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Altijd beste prijs en snel geleverd.

Gewoon TOP!

Perfekt

Super geregeld snel in huis top

• Ik ben: Eerste keer klant

Aangenaam verrast, want Becherovka is moeilijk te koop in Nederland.

Bijzonder goed

Bestel nu al jaren mijn sterke drank bij DD. Altijd scherp geprijsd en altijd uitstekend op tijd geleverd.

altijd snel en foutloos levering

altijd snel en foutloos levering

prima zo

goeie producten voor een redelijke prijs

Slecht

Product goed, levering slecht. Doos met bier was met -10 graden gewoon zonder overleg bij de voordeur gezet.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Groot assortiment, altijd concurrerende prijzen heel snel geleverd.

Keuze is heel groot en kan altijd mooie combinaties van dranken samenstellen die ik meestal de volgende dag al binnen heb.

Helemaal goed

Mooie Malt whisky aanbiedingen en goede wijn supersnel bezorgd ondanks Corona

snel

zeer grote keuze uit div soorten drank. leuk geprijst. snel in huis en heel goed verpakt.

Super winkel

Fijne webwinkel, snelle levering, groot assortiment.

• Ik ben: Eerste keer klant

Ruim assortiment, goede prijs, snel in huis

Ruim assortiment, goede prijs, snel in huis. De flessen komen in een zeer stevige doos met vakken altijd keurig heel aan. Vaak hier gekocht en blijven we zeker doen!

Altijd een snelle en Perfecte levering

Altijd een snelle en Perfecte levering

geweldig

super snelle levering, komen hun afspraak na.

Goedkoop en makkelijk

Gemakkelijk thuis bestellen. Meerdere flessen talisker gekocht die bij drankdozijn nog een flink stuk goedkoper waren dan bij de wilde whisky dagen van de alom aanwezige Nederlandse slijterij. Ik kon de bezorgdag kiezen, wat ik prettig vind aangezien hier regelmatig bezorgers voor een dichte deur staan.

Prima snelle service

Top prijs

Heel fijne site, snelle afhandeling en goede prijzen!

Mooie aanbiedingen

Weer eens een doosje besteld met een paar flesjes. De keuze is groot, de prijzen concurrerend en de levering vlot. Alles op de website is goed te vinden.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Naar mijn mening beste dranken zaak in Nederland

Ik ben al een aantal jaren klant en heb inmiddels een tiental flinke bestellingen mogen ontvangen. Indrukwekkend assortiment en zeer scherpe prijzen. De webshop is een voorbeeld van hoe je zoiets inricht en de bestellingen worden helemaal volgens verwachting afgehandeld. De Klantenservice is alert, vriendelijk en terzake kundig. Kortom: een dikke aanrader en mijn 5 sterren zeker waard

• Ik ben: Vaker klant geweest

Die solide doos is het alleen al waard

Regelmatig bestel ik 6 flessen suikervrije koffiesiroop. De postbode maakt altijd wel een opmerking nav de doos ;) Maar diezelfde doos is dan wel weer super! Mega sterk. Alles super snel verzonden!

Super genieten

Het gaat met name over de Port Charlotte gedronken in Port Ellen en wederom via drankdozijn thuis. Zo makkelijk dus, doe ik het straks weer.

Geweldige zaak

Snelle levering en lage prijzen

• Ik ben: Eerste keer klant

Retesnel voor een prima prijs!

Bestelling zeer eenvoudig. Twee keer besteld en altijd volgende ochtend geleverd. Hulde!

Zeker aan te raden!

Top site!! Goede prijzen en bestellen altijd de volgende dag binnen gehad. Dozen zijn goed verpakt.

12 Kombuisweg

Amsterdam 1041 AW