Perfecte nakoming en communicatie.

Keuze viel op een heerlijke fles glenfiddich die tevens in de aanbieding was. Dag later netjes afgehandeld en diezelfde avond geleverd! Bedankt!

• Ik ben: Eerste keer klant

Een perfect bedrijf met hele goede service en groot assortiment.

Ik bestel regelmatig bij Drankdozijn,ze geven n hele goede service,ook als er problemen zijn worden die snel en naar tevredenheid opgelost. Ga zo door.

Snelle en juiste levering

Verpakking is robuust uitgevoerd , hergebruik is een optie

Kon beter

De fles zonder verpakking was een smalle fles en zat daardoor niet stevig in de doos. Een bubbeltjesfolie eromheen was beter geweest. Fles is heelhuids aangekomen. Verder lag er een papiertje van Snickers in de doos. Dat de medewerker Snickers eet vind ik niet erg maar het papiertje hoort niet in de doos van de klant.

• Ik ben: Eerste keer klant

De klant is echt koning!!

Op de website ontdekt dat ze een ruime keus hebben. Voor elk budget is er iets. Een kist met 12 kwalitatief goede wijn besteld voor nog geen 46 euro. Precies zoals beloofd binnen 48 uur op het afgesproken tiidstip bezorgd op het aangegeven adres. Bestelprocedure, facturering, bezorging en klant contact: alles perfect! Een 10 met een griffel!

• Ik ben: Eerste keer klant

Snelle levering, prima prijzen en top service

Heel fijn dat je ook bij anderen een cadeau kan laten bezorgen. Top,!!

Goed geregeld

De prijzen zijn scherp en de levering vlot. De verpakking is heel goed verzorgd. Serieuse uitstraling!

Goede verzorging snelle levering

• Ik ben: Vaker klant geweest

Wat een aanbod in whiskeys!

Prima prijzen, snelle bezorging!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Makkelijk besteld, snel in huis

Het bestellen gaat makkelijk uit het grote assortiment. Daarna heel snelle levering in stevige verpakking.

uitstekend

goede keuze en snel geleverd.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Eenvoudig, goedkoop en direct verzonden

De site is overzichtelijk en producten die je wilt zijn makkelijk te vinden. Dat het direct verstuurd werd vind ik ook een top service. Het kwam aan in een goede stevige doos met een geraamte waar flessen in konden staan zodat ze niet tegen elkaar aan stoten bij het vervoeren. Dikke +++

Prima altijd goed geregeld

Drankdozijn altijd netjes en op tijd aangeleverd nog nooit klachten gehad prima geregeld

Gewoon goed!

Goede afspraken via mail.. snelle levering in goed verpakkingsmateriaal ter bescherming van de inhoud.

• Ik ben: Eerste keer klant

Snelle service, heerlijke cocktails mee kunnen maken op mijn genderreveal. Groetjes, Najat

dik tevreden

snelle levering, goed verpakt, vind wel dat als je 2 flessen besteld het jammer is dat je niet een kleinere doos krijgt

als altijd prima

Enige "min "puntje is dat jullie roepen de volgende dag maar je dat al laatste drie bestellingen niet haalt. Op zicht geen ramp door corona etc allemaal verklaarbaar , maar stel het bij... Teves niet aanvinken bij decburen leveren is ook 2 maal gebeurd... dat vind ik wel slordig. Verder allemaal prima en zijn we vaste klant ,,,\

• Ik ben: Vaker klant geweest

Top, goede prijzen en snelle levering

Alles prima. Goede prijzen en snelle levering.. en veel keuze :)

Snelle service goeie acties

Snel en goed.

Goede prijs en snel geleverd

Goede prijs en snel geleverd

Ontzettend goed

Geruime keuze (in rums) met goede omschrijvingen. Levering was snel en ontzettend goed verpakt, fles bewoog nog geen cm door goede vacuümverpakking. Aanrader.

• Ik ben: Eerste keer klant

Fantastisch, snel en accuraat geleverd.

Misschien een optie voor een discretere doos toevoegen? Voor de rest prima!

• Ik ben: N.v.t.

Tevreden!

Snelle levering, goed verpakt en voor een mooie prijs.

12 Kombuisweg

Amsterdam 1041 AW