Goede website, snelle levering

Al meerdere keren gebruik gemaakt van deze site bij het bestellen van sterke drank. Hebben altijd scherpe prijzen op hun goed overzichtelijke website. Flessen zijn altijd keurig verpakt om breuk tijdens transport tegen te gaan. Bij mij nog nooit een fles stuk aangekomen. Prijzen zijn altijd goed, ook een reden voor mij om hier te bestellen als de drankvoorraad weer eens aangevuld moet worden.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Groot aanbod keurige afhandeling zorgvuldige manier van versturen

Zeker de donderdagaanbieding is meer dan de moeite. De bestelprocedure verloopt vlekkeloos evenals het bezorgen. De wijze van verpakken is een voorbeeld voor velen

Net en optijd

Leveren net, verpakken goed, leveren optijd, en bij een probleem helpen ze je professionele open en eerlijk,

nog geen ervaring meegemaakt

voor het eerst heb ik het besteld op www.drankdozijn.nl site drankdozijn.nl site maar was zeer tevreden als klant zijnde

• Ik ben: Eerste keer klant

Scherpe prijzen en breed assortiment

Vind bij Drankdozijn meestal de gewenste producten en tegen nette tot scherpe prijzen. Tip en wens voor het assortiment: aanvullen met Giffard Toffee-Caramel likeur. Deze likeur wordt in Nederland door geen een leverancier (meer) geleverd en is een zalige combinatie met/bij (de tegenwoordig zo trendy) caramel georienteerde desserts.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Overzichtelijke site. De beschrijvingen en reviews van de verschillende producten helpen om een goede keuze te kunnen maken. Bestellingen zijn makkelijk te plaatsen. De bezorging is vlot en de producten zijn goed verpakt.

Gewoon TOP!

Makkelijk bestellen, goede prijzen en mooie levering

goedkoop

goedkoop wel hoog bedrag eer geen verzendkosten

Goede service, snelle levering

De prijzen zijn zeer scherp. Snelle levering. Goede service

snel en betrouwbaar

snel en betrouwbaar

goede service, snel

Duidelijke website, makkelijk te bestellen, groot assortiment en ik heb nog nooit klachten gehad. snelle levering.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Goede service, veel keus, redelijke aanbiedingen

Elke week nieuwe aanbiedingen. Veel keus. Snelle bezorging in zeer deugdelijke verpakking.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Super bier voor een goede prijs

Vorig jaar ook een doos besteld en hier nog enkele van over. Dit jaar weer met de bedoeling om er weer wat over te houden en zo de smaakevolutie te beoordelen over enkele jaren.

Super super good

very fast and good friendly service,i will be buying much more from them tops.

nvt

nvt

• Ik ben: N.v.t.

Super bedrijf

Inmiddels twee bestellingen gedaan. Vanaf het 1e moment voelt het goed. Voordelig en scherp geprijsd. Overzichtelijk en makkelijk bestellen en betalen. Snelle reaktie vwb bevestigingmail. En de volgende dag de bestelling, degelijk verpakt, al in huis. Hier is werkelijk niks op aan te merken. Voelt gewoon goed en uitermate betrouwbaar.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Makkelijk te bestellen, goed en snel bezorgd. . Goed doos waar het in verpakt wordt

• Ik ben: Eerste keer klant

Makkelijk bestelen, veelal de goedkoopste en prima levering.

• Ik ben: Eerste keer klant

Snelle verwerking en bezorging.

Er is een ruime keus en vaak een mooie prijs voor een whisky.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snelle levering, en zeer goedkoop.

Keurig verpakt kwam de bestelling binnen. En de prijs van de drank was zeer aantrekkelijk.

• Ik ben: Eerste keer klant

Goed verzorgd en goede prijs

• Ik ben: Vaker klant geweest

Heel snel en netjes afgeleverd!

Heel snel en netjes afgeleverd!

• Ik ben: Eerste keer klant

Alles zeer correct verzorgd!!!

Tijdig geleverd en goed verzorgd!

Prima levering

Goed verpakt en op tijd geleverd

• Ik ben: Eerste keer klant

Veel keuze en prima prijzen

Tijdige levering en prima service. De laagste prijzen die ik kan vinden.

12 Kombuisweg

Amsterdam 1041 AW