Redelijke prijzen en super snel afhandeling. alleen de verzendkosten moeten wat mij betreft goedkoper. gr. Rudi Peters

goedkoop en snelle levering

Voor 21.00 uur besteld en de volgende dag een paar lekkere en goedkope flessen in huis.

Snelle nette levering

Mooi aanbod en altijd snel en netjes geleverd.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Prima assortiment whisky en tequila - goede prijzen

De verpakking is wel erg veel. Grote doos voor heel veel flessen, ook als je maar 6 flessen besteld.

• Ik ben: Vaker klant geweest

De goedkoopste en snelle levering.

Aller eerst een fijne website. Je kunt makkelijk en snel je gewenste producten vinden. Ze hebben de scherpste prijzen en je hebt je bestelling snel in huis. Heel tevreden!!

Fantastisch!

Drankdozijn, bestel iedere maand een paar goede whisky's voor mijn man. Ze zijn goedkoper dan de Gall en Gall, en je hebt het de volgende dag al in huis. Top!

• Ik ben: Vaker klant geweest

goedkope aanbiedingen in malt whisky's

Voordelen: Lage prijzen Groot aanbod Online bestellen Nadeel: Je moet 12 flessen bestellen

Ronduit fantastisch

Het was echt vandaag besteld morgen in huis. Ik had 4 flessen besteld, vond alleen de doos erg groot daarvoor.

• Ik ben: Eerste keer klant

Snelle levering van het juiste product. Goede prijs.

• Ik ben: Eerste keer klant

Voordelig, snel en goed verpakt

Goedkoopste, veel aanbiedingen, makkelijk om te bestellen, veel betaalmogelijkheden, snelle levering en goed verpakt. In een woord geweldig.

Goede service, mooie aanbiedingen

Bij drankdozijn hebben ze een prachtig assortiment whisky's, waardoor ik zo nu en dan in de verleiding kom mijn collectie uit te breiden. Ook andere dranken scherp geprijsd. De levering is snel en correct.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Fijne website, ruim assortiment en snelle levering.

Dik tevreden

Ben zeer tevreden over het whisky aanbod en levering van mijn bestellingen. De donderdagdeal is altijd een mooi begin van het weekend.

Top verpakt en snel

Fijn bedrijf, snel en met zorg verpakt!

Ontzettend tevreden

Een groot assortiment met leuke kortingen. En dat alles ook nog eens binnen een dag in huis.

Prima service. Snelle levering

Top zeer snel geleverd

Vrijdagavond besteld. Zaterdag morgen in huid

Snel, goedkoop

Mijn favoriete drankwinkel. Eigenlijk altijd goed, en de zeldzame keren dat er iets mis gaat wordt dat naar tevredenheid opgelost

Prima prijs, snel geleverd

Verreweg de goedkoopste Drambuie en omgaand geleverd. Perfect en nodigt uit tot meerdere bestellingen.

• Ik ben: Eerste keer klant

Goede service tegen de beste prijs

In 1 woord geweldig

• Ik ben: Vaker klant geweest

Goede webshop, goede prijzen, verzending verliep prima ondanks de corona drukte. Echt geweldig,

• Ik ben: Eerste keer klant

Ruime keuzes. Héle scherpe prijzen.

Vele whisky's om van te kiezen, bijvoorbeeld! Er staat een duidelijke beschrijving van de smaak. Dát in combinatie met de reviews zijn goede hulpmiddelen!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Mooie aanbiedingen, goed assortiment, prima verzending.

Titel zegt alles. Prima assortiment, scherpe prijzen en leuke aanbiedingen, en de verpakking is beschermend en duurzaam.

Gewoon steengoed

Op tijd aangeleverd kwaliteit uitstekend fantastisch verpakt snel aangeleverd

• Ik ben: Vaker klant geweest

uitstekend sortiment, prompte levering, doordachte doos

Fantastisch dat dit thuisbezorgd wordt. Doordachte doos, goede handvatten, stevig, gemakkelijk op te vouwen en weg te. gooien

• Ik ben: N.v.t.

12 Kombuisweg