perfect!

Altijd netjes verpakt en snel verstuurd.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Bestelling klopt altijd, goede aanbiedingen

Veel keuze mooie prijzen

Topklasse

Snel geleverd, en stukken goedkoper. Ga zo door!!!

Altijd tevreden

Altijd redelijk en mooie aanbiedingen

Goede wisky

Lekkere sterke zacht wisky

super handig

Het is super handig en snel en je hoeft niet te sjouwen, geweldig ook de prijs is top

• Ik ben: Vaker klant geweest

Voor de eerste keer bij Drankdozijn een heerlijke Grappa besteld . Er is keus genoeg van allemaal heerlijke drankjes. Makkelijk bestellen en het werd de volgende dag al geleverd. Het is ook zeer goed verpakt . Mijn man is helemaal blij met zijn Grappa. Een zeer tevreden klant.

Snelle levering, goede service

De levering van het product is veelal de volgende dag na bestelling. Ook fijn dat je zelf een tijdvak in kan vullen op de site. Bij een vraag over een voucher kreeg ik binnen 10 minuten al antwoord. Super!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Ik ben zeer tevreden over drankdozijn

Altijd als ik iets bij Drankdozijn.nl heb besteld, komt mijn bestellingen naar alle tevredenheid snel en goed ingepakt binnen.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Heerlijke whisky's voor goede prijzen.

Heerlijke whisky's voor goede prijzen. Handig ook om de beoordelingen van andere klanten terug te zien. Hielp mij zeker met het maken van een keuze.

• Ik ben: Eerste keer klant

Drankdozijn staat achter zijn toezegging.

In tegenstelling tot veel andere online-bedrijven levert Drankdozijn wel de beloofde service die ze toezeggen.

Everything went well

Good prices, arrived on time. Nothing to complain about :)

Gewoon prima geregeld.!!!

zie boven

• Ik ben: Vaker klant geweest

Perfecte organisatie. Accuraat en supersnel. En ook nog goedkoop.

Ik bestel en neem al jaren drank af van DD.nl. Meestal wat grotere hoeveelheden, omdat ik samen met vrienden, collega's, buren en familie inkoop en daarmee feitelijk altijd de verzendkosten vrij heb.

Snelle en correcte afhandeling

De snelle levering en correcte aflevering spreekt mij enorm aan. De wijze van berekening van de verzendkosten maakt mij echter niet zo enthousiast. Je voelt je gedwongen om meer te bestellen om aan de verzendkosten te ontkomen. Dat heeft wellicht positieve invloed op mijn bestelling maar geeft mij wel een enigszins negatieve klantbeleving.

Goedkoop en goede webshop

Altijd goede whiskey aanbiedingen en super snel geleverd in van die prachtige verhuisdozen

• Ik ben: Vaker klant geweest

Goede prijs en snelle goed verpakte levering

Drankdozijn heeft vaak mooie aanbiedingen, snelle levering en een goede service.

Zoals het hoort

Prima, ontvangen dat gene wat ik besteld heb, bezorgt op het aangegeven tijdstip.

Vlot en soepel

Makkelijke website, snelle service, op tijd geleverd, mooie prijs

Weer helemaal top!

Goede site, goede aanbiedingen, breed assortiment.. en snelle levering.

Slecht

Ik had 4 flessen voor donderdag bestelt. Kreeg pas donderdag een melding dat ze vrijdag zouden worden geleverd. Vrijdagavond een melding dat het zaterdag werd.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Geweldig voor de dorstige drinker

Overzichtelijke website, goed aanbod. Perfect afgeleverd!

• Ik ben: Eerste keer klant

Prima site met dito levering.

Makkelijke zoekfuncties en regelmatig mooie aanbiedingen.

Uitstekende service

Erg positief, op tijd geleverd en altijd goed verzorgd. Topbedrijf gewoon gaan gebruiken

• Ik ben: N.v.t.

Snel en voordelig

Vooral de donderdag aanbieding is de moeite waard.

12 Kombuisweg

Amsterdam 1041 AW