Mijn ervaring is goed

Makkelijk bestellen, goede aanbiedingen wat ook echt aanbiedingen zijn Wat ook belangrijk is dat er een korte uitleg over de whiskey bij de bestelpagina staan en reviews

goede wijn

Goede prijs/kwaliteit verhouding. Correcte bezorging.

geen gedoe, lekker simpel

Snel, goed

Er was wat gevoetbald met de doos, de deksel waren van sommige whiskykokers af gesprongen. Maar niks lek.

Supersnelle levering

• Ik ben: Eerste keer klant

Nog nooit een probleem gehad

Ruim assortiment voor nette prijzen

Levering , goed ingepakt , op tijd geleverd

Keurig geleverd

Niets op aan te merken. Gewoon goed

Te grote doos voor 2 lekkere whiskies

Ik zou graag zien dat er verschillende verpakkingen worden gebruikt, zodat kleinere bestellingen niet in een megadoos hoeven worden verzonden. Bovendien is het onhandig als je niet thuis bent , de zending pas de volgende middag af te halen is

Topwinkel!

Altijd mooie whisky aanbiedingen en lekker snel geleverd.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Ik ben erg blij dat er winkels zoals deze bestaan.

Ik heb een aantal keer bij Drankdozijn een bestelling geplaatst. Het is goedkoper dan de plaatselijke slijterij bij mij in het winkelcentrum en leveren netjes af in beschermde verpakkingen. Een variatie aan verschillende special editions laat mijn hart sneller kloppen.

Snel en accuraat

Snel en correct

Bijzonder grote keuze in whiskeys, van goedkoop tot heel duur, waarbij goedkoop hier zeker niet slecht betekend.

Snelle verzending goede prijs

Goed optijd en prijs uitstekend

• Ik ben: Eerste keer klant

Niets op aan te merken

Niets op aan te merken

goede sevice ,prima zaak

geweldige webwinkel

Geweldige prijzen en service

Als cocktailliefhebbende student ben ik maandelijks te vinden op drankdozijn. Prachtige prijzen, snel bezorgd. Vind uitzonderingsgewijs eens een fles die elders goedkoper is, wat natuurlijk geweldig is. Aangeraden aan al mijn vrienden. Enige puntje waar je op moet letten is de verzendkosten. Zorg dat je volle dozen besteld, dan voorkom je dat je flessen door de verzendkosten alsnog duurder zijn dan in de winkel.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Snelle en correcte levereng

altijd goed

Over Drankdozijn.nl geen verkeerd woord, altijd prima. Laatste bestelling ging volledig de mist in door geklungel van Post.nl. Heb 4 middagen op rij zitten wachten omdat de bestelling geleverd zou worden. Op de definitieve afleverdatum kon ik pas zien dat het pakket retour afzender gestuurd was, wegens "onbekend adres". Na contact met Drandozijn bleek dat er schade was. Daar dit mij inmiddels 4 vrije middagen gekost had was ik zo pissig dat ik de hele bestelling geannuleerd heb. De volgende dag was mijn betaling al retour gestort, fantastisch. Kortom Drankdozijn prima, Post.nl, zwaar klote.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Goed, mooi assortiment Whiskey en snel bezorgd

Positief bedoelde feedback!: De 'gratis bezorging' vanaf 250 euro is m.i. ietswat aan de hoge kant. Uw concurrent (7&7de vh alfabet...) doet dit vanaf 50 euro....

Perfect geregeld

Besteld, volgende dag ophalen.. Was uitstekend.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Beste koop en laagste prijs van de whisky(e)y's

Altijd vlotte levering en altijd goede aanbiedingen en sowieso niet duur

Afspraak is afspraak

Prima service en prima prijs

Super bedrijf

Alles altijd zeer snel en correct geleverd

• Ik ben: Vaker klant geweest

Bestellen online gaat super en de levering heel snel

12 Kombuisweg

Amsterdam 1041 AW