Prima bedrijf, levert zeer snel en voordelig.

Voordelige aanbieding.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snel, altijd uit voorraad en prima prijs!

Zeer tevreden nog géén bestelling fout gegaan, altijd uit voorraad leverbaar en prima prijzen.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Zeer tevreden over de levering en de producten

Ik ben zeer tevreden over de bestelling die ik gedaan heb bij Drankdozijn.nl. Snel geleverd, goed verpakt en nette producten.

Super snel geleverd!

Eerste keer direct een grote bestelling geplaatst. Snel geleverd en kunnen kiezen welke dag/tijd! Helemaal top!

Netjes bezorgd

Prima prijs. Soms goedkoper dan normaal aanbiedingen, soms iets duurder. Werd snel en netjes in doos geleverd

• Ik ben: Eerste keer klant

door ons gemaakte fout keurig opgelost.

Snel bezorgd

Snel bezorgd en uitstekend verpakt

in een woord, t.n.t. Perfect

Het antwoord spreekt voor zichzelf!

Prima prijs kwaliteit

Ben erg tevreden met drankdozijn. Echter zou het mooi zijn dat jullie bv vanaf 100 euro gratis bezorgen.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Echt een aanrader, snel en betrouwbaar!

Mijn ervaring met Drankdozijn.nl is zeer positief. De prijzen welke gehanteerd worden liggen ruim onder de winkelprijs + de bestelling wordt snel geleverd. Voortaan bestel ik alles op deze site.

Correcte afhandeling

Snelle levering middels PostNL. Wordt niet bij de buren afgeleverd bij niet thuis zijn.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Prima snelle bezorging Geen negatieve opnerkingen

Geweldig!

Goede kwaliteit van de producten. Met zorg verpakt. Ik ga zeker nog vaker bestellen.

Snelle levering, goed verpakt

• Ik ben: Eerste keer klant

Snel geleverd. Goede prijs. Zeker aan te bevelen!

Snel geleverd. Goede prijs. Zeker aan te bevelen! Was ook goed en veilig verpakt.

• Ik ben: Eerste keer klant

zeer tevreden over de zeer snelle levering.

Na mijn lange verblijf in Spanje dit artikel als zeer lekker na de maaltijd te hebben ervaren voor een zeer goede prijs, en op het internet deze leverancier te hebben gevonden, want het is niet zo bekend in Nederland, ben ik snel tot een bestelling overgegaan en dusdanig zeer tevreden over de prijs en de snelle levering.

• Ik ben: Eerste keer klant

Altijd razend snelle bezorging, nooit problemen met de bestelling....

Snelle service Top!

• Ik ben: Eerste keer klant

Snel, accuraat en veel keus.

Onze ervaring is zeer goed. Assortiment is groot, bestelling altijd accuraat en snel geleverd. Daarbij zijn er steeds zeer aantrekkelijke aanbiedingen. Echt top!

Prima en snelle aflevering

Prime en snelle aflevering

Top winkel!

Duidelijke website, mooie aanbiedingen, ruim aanbod en snelle levering.

• Ik ben: Eerste keer klant

Goede snelle levering voor een leuke prijs

super snel geleverd

Betrouwbaar

Vaker bestellingen gedaan,nooit problemen gehad tot de laatste bestelling. Het probleem is wel netjes opgelost

groot assortiment en snel

Drankdozijn heeft veel in het assortiment, en van veel ook korte maar duidelijke info. Prima prijzen en snel met goed verpakt verzenden!

12 Kombuisweg

Amsterdam 1041 AW